Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


Silenzio
(addikt)
Blog

Az IP 68 NEM vízálló. Az a Pebbe (volt). Az, hogy a BIP-et nem ajánlják úszáshoz (benne van a brossúrában), és nincs is benne ilyen aktivitás, elég árulkodó. Ha valami csak egy ideig bírja már akkor is, ha 1.80-as vízben ácsorgok, az nem vízálló. Ez egy olyan tévedés, ami sok kütyü életébe kerül évente. :)

(#14) Tom5:

A Lite a BIP nemzetközi verziója. Egy ideig csak kínai nyelvű volt az óra, de most a telefonhoz kapcsolódva már képes nyelvet váltani. A Lite meg eleve angol volt.

Gondolataim: érdekes döntés volt ezt a cikket jó két héttel a Mobilarénás után kitenni. Kicsit fölösleges, bár nekem egyébként ez a cikk jobban bejött. Több volt benne a hasznos infó. A szíj nálam annyira hipoallergén kb., hogy két hét alatt széjjelrohadt tőle a bőröm. Mutassak fotót? :)

Az akkuidőtől sem vagyok hasra esve (az ígértekhez képest). Nekem nem kell egyedi számlap ahhoz, hogy merüljön mint állat. Tegnap csak 2 %-ot merült, máskor viszont nekilódul. A szokásaim közben nem változnak. Most 11%-on van 13 nap után. Félóránként mér pulzust, méri az alvásidőt. Más nagyon nincs. Nagyon sokat gyaloglok, de aktivitásmérést nem indítok rajta. Egyetlen kirándulás volt az elmúlt két hétben. 6 órás esemény 4 pihenővel és 20 km-es távval. Majdnem 25%-ot harapott az aksiba. Úgyhogy nem igazán értem.

Én szerencsés voltam, vidéki kiskerben vettem kisker garival, 20-ért.

üzenetek