[RIOS ERROR] [Re:] Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus - LOGOUT.hu Hozzászólások [RIOS ERROR]

üzenetek

[RIOS ERROR] [RIOS ERROR]

hozzászólások

[RIOS ERROR]

Jazz
(veterán)
[RIOS ERROR]

Azt a hétszázát! :Y Nem is tudtam hogy ennyire gagyi a Samsung 23ultra vs. 11U!
Kb. mintha egy gyenge kompakt gép képeit nézném egy DSLR-el szemben. :D

Azért az 1.12"-os hatalmas szenzorról lejövő képminőség még mindig magáért beszél. Míg a többi telefon szánalmas software-es zajszűréssel élesítésssel cseszi agyon a képet élvezhetetlenül lerontva azt.
Egyszerűen a fizikát nem lehet kijátszani. Használtam hüvely p50pro-t is, gyenge fényviszonyok mellett egyszerűen elvérzett ez mellett mint a torkosbors. Akármilyen jó sw, ha nincs mögötte hw, nem lehet még varázsolni sem.

Nekem az üzemidővel sincs problémám (xiaomi.eu 14), ha tehetem csak 80%-ra töltöm. Töltőn sem hagyom rajta, ennek köszönhetően az aksi még mindig szinte újszerű.

A telefon is meg az 512/12GB verzió is a lehető legjobb döntés volt. Villámgyors, soha egy röccenés, semmi nem tudja megfogni, és még egy fél terás "külső vinyóm" is van. Meg infra távirányító meg amit akarsz.

Egy dolgot sajnálok csak, hogy a színhőmérsékletet manuálisan nem lehet állítani sima fotó módban, mivel ugyel a hdr, az éjjeli 5s, az arc felismerés világosítás stb. funkciók csak ott érhetők el. Remélem idővel ezt is kibővítik. Illetve ugyan ez visszafele pro módban, hogy simítás menüt ott is belehessen kapcsolni.

[ Szerkesztve ]

üzenetek

[RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR]