üzenetek

hozzászólások


Atomgeszi
(veterán)

Nappali képek nálam teljesen rendben vannak. Az új frissítés óta, mintha a színek nem lennének olyan teltek még AI esetén sem, ez picit nekem zavaró. Szeretem, ha színesebb a dolog.

Gcam night modeja szerintem jobb, mint a gyári. Kevesebb fénynél is talán a gcam jobb.

Selfieben egyértelműen a gcam jobb szerintem. Gyáriba hiába kapcsolom ki a szépítést, ugyanúgy eltűnteti a bőrhibákat. Gcam nem, igaz azon ocsmányabbak lennének a lányok, de a színek jobbak és a HDR is jobban dolgozik szerintem.

Videóban inkább a gyárit használom. 4K60FPS teljesen hozzászoktam, tudom már úgy fogni, hogy EIS nélkül is vállalható legyen. Egyedül a hangon csiszolhatnának. Sajnos eszdmann videópatchét nem újította fel az aktuális ROM verzióhoz, és így próbálni sem tudom.

Valahogy kéne kokettálni a xiaomi.eu-s srácokkal, hogy a külön magisk modulos bitráta növelőt tegyék be az alap ROM-ba.

Ide tettemfel pár(20-30 nem tudom) képet. Bár nekem, ha arra megyek, hogy Még több kép, az istenverte huawei oldalát hozza be a szájbakurt p20pro adatlapjára, de, ha megnyittok egy képet, jobbra lent elérhető a profilom alatt a többi kép elérhető.

Nem tudom már melyik gcam és melyik gyári. Nagyrészt szerintem gyári. A tejutas biztosan. A manual mód pocsék a gcamban, még nem jöttem rá az éjszakai fotózás rejtelmeire azzal, de a gyári PRO mód a kikapcsolhatatlan Laser PDAF -on kívül remekül működik.

Plusz erénye a gcamnak, hogy tutira a telés lencsét használja, és még belenagyítva is egész jó képet csinál. Mármint, ha max zoom-ot rátolom a telés lencse módban.

A portré mód sem annyira akadozós a gcamban, és egész gyorsan reagál.

Szerintem jó lesz ez, amint megjelenik a 855-ös Pixel.

[ Szerkesztve ]

üzenetek