üzenetek

hozzászólások


adamfriday
(senior tag)

Jót mosolyogtam, hiszen konkrétan te vagy a topic fő "rinyagépe" (lealacsonyodok és kölcsön veszem ezt az intelligens szót egy kicsit), akinek még egy segítőkész, pozitív hozzászólása nem volt.

Ellenben az elmúlt 40 napból 11 db "Ájfon" témájú hozzászólás van itt, találd ki kitől származik mind:
[link]
És akkor még az iPhone és Apple szavakra nem szűrtem, így sem kapom vissza ezt a két percet az életemből amit erre szántam.
A legnagyobb gond talán az, hogy páran normálisan szóvá tettük neked és még így sem érzed, hogy ez nem oké, sőt neked áll feljebb.


Laci.M
(senior tag)

ΞΔGLΞ rólad valahogy ez a vicc jut eszembe:

– Figyelem, az autópályán egy őrült sofőr szemben megy a forgalommal!
– EGY? Hát mindenki szembe jön velem!!!

Én csak olvasom a fórumot, de hihetetlen amit leművelsz, és mindenki értelmetlen idióta a válaszodban aki ezt megemlíti. Előre várom, hogy én mit kapok ezért tőled, de nem érdekel.

Egyszerűen hihetetlen, hogy nem hiszed el, hogy nekünk MŰKÖDIK a telefon. A kamerának is mindenki csodájára jár. A múltkor az állványos fúró tokmányát fényképeztem le úgy, hogy járt a fúró közben és el lehetett olvasni. Amit meg éjjel művel kevés fénynél az hihetetlen. Szemmel nem látok semmit, erre teljesen szép a kép.


cirx
(senior tag)
Blog

[ Szerkesztve ]


ShadowLac
(addikt)

Ja... Hogy még nincs 855 el pixel.


ShadowLac
(addikt)

Ezt már több éve azt hiszem S3 vagy S4 el is lefotóztam. Nem rossz a Mi 9 de jobb kamerában a Mi 8. Nekem megvan mind kettő. Kellene hogy javítsák. Globál stabil.!!


workin
(senior tag)

Köszönöm , hogy megosztottad a tapasztalatokat.


workin
(senior tag)

képlink

Ez a fotó tegnapi, zoomolj bele, rettenet a minősége sajnos, és ez még a jobbak közül való volt


ΞΔGLΞ
(nagyúr)

Írtam, fogd a hozzászólásom és menj a modkerbe, hogy 2 hét után (újra) meg mertem jegyezni, hogy a 28-cas még mindig gáz, vagy miért van ez a topik egyáltalán? Mert nem utoljára fogod olvasni.
de, örülök, hogy olvasod és keresed a hozzászólásaim. Van még bőven... :DDD cöhh

[ Szerkesztve ]


ΞΔGLΞ
(nagyúr)

Nem először lett leírva, hogy még ugyanannál a szoftvernél is másképp működnek több embernél is a telefonok. Nálam a 26 teljesen tökéletes volt, mégis jó sokan köpködték, tényleg ezeket nem olvastátok?
tizenvalahány év alatt sok topikban voltam, ahol jobban sérelmezték, ha az adott hardver kapott kritikát, jobban mintha az anyjuk lett volna ribancozva, de ez most itt a top.
És megint csak azt tudom írni, hogy nem percenként, óránként, naponta kellett ezt olvasnotok, ami miatt egyáltalán ebből vita lett, mert több, mint két hete még csak nem is írtam emiatt, de persze, mikor a telefon védtem jogosan, és többen szapulták itt, akkor hol a rákban lapítottatok?

Jah tudom, te csak olvasod a topikot, csak most éreztél késztetést írni...

[ Szerkesztve ]


ΞΔGLΞ
(nagyúr)

Temperával szebbet lehet festeni kb.... Az enyém is ilyen a 28 óta, hát ennek biztosan nem járnak a csodájára.


pixta78
(senior tag)

Laikusként csak arra tudok gondolni, hogy sok helyen sok féle alkatrészből - és itt most nem a fő egységekről beszélek - állítják össze ezt a vasat és amit az egyik frissítés megold az "a" verzióban pont azt rontja el a "b"-ben....


hroberto
(veterán)

Basszus, ez tényleg messze van a jótól. Nekem is volt Mi8-am, szerintem jobb az Mi9 kamerája.
Ettől azért 100X jobb képeket készít az enyém. Érthetetlen...


ΞΔGLΞ
(nagyúr)

Nem tudom mikor kapcsolódtál be a témába, de sokkal több pozitív hozzászólásom van/volt, mint negatív, csak párat kiragadva és akkor még az xs max mellett az s10+ is megvolt:

És beltérben ilyen képet lőtt a mobil előkapva [link]
és te/ti páran sérelmezitek, hogy ezt a minőséget két ostoba frissítéssel hazavágták nekem? Ilyen minőséget még foszlányokban sem tud most!

Hát elmehettek ám a jó.....

[ Szerkesztve ]


ΞΔGLΞ
(nagyúr)

Szerintem meg egyszerűen bugos a rendszer, anno winmobilnál is volt hasonló. Mi csak alvó bugnak neveztük, valakinél sosem jelentkezett, de volt akinél minden hülye baja volt a készüléknek, amik fokozatosan jöttek elő.


walakyb
(aktív tag)

Figyi, attol meg, hogy azt szajkozod, hogy nekunk az a bajunk a hsz-eddel, hogy szidni merted a 28-as frissitest, attol ez meg nem lesz igaz. Elegge vilagosan tobbszor is le lett irva, hogy mi a problema, ha te ezt keptelen vagy megerteni, akkor a hiba a te gepezetedben van...


ΞΔGLΞ
(nagyúr)

Tuti, hogy direkt fogalmazol (?) ilyen értetlenül. Vagy ennyire nem megy? Áhh azt nem hiszem. :D
De mindegy is...Volt egy nagyon jó telefonom az eu26 alatt, most foszlányokban sem az. Talán a 29, de ha ott nem javul, biztosan megígérem, hogy azonnal kilépek.

[ Szerkesztve ]


Black&White
(addikt)
Blog

Nálam az utóbbi napokban egész jól viselkedik az akksi.
Éjszaka lement 5-8% körülire a készenléti fogyasztás.
Nappal, használat közben meg így muzsikál: LINK

[ Szerkesztve ]


walakyb
(aktív tag)

Ilyet ne mondj, mert meg a vegen drukkolni fogok, hogy szurjak el :D


ShadowLac
(addikt)

Nagyon rossz!!. Az enyém sokkal jobb. Érthetetlen.
Fikázom én is a Mi 9 kameráját hogy a Mi 8...
Lányom hazajött csináltam pár fotót mi 9 vs S9. Hát S9 sehól nincs a Mi 9 hez.


racskobalazs
(senior tag)

Nekem kamerával az a tapasztalatom, hogy hol ilyen hol olyan. Igen sokszor "elmosódott". Az elkészült képre zoomolni nem nagyon lehet, mert azonnal feltűnik, hogy nincsenek sehol a részletek. De ezt én nem értem, van rajt egy 48mp fő szenzor, azon kívül még 2 kamera és ennyit tudnak vele kezdeni?

Éjszakai mód elmegy, de azért lehetne jobb. (pláne ha már vagy 2-3sec alatt készül el 1 kép) PRO módot meg valahogy nem értem. Imádtam az S6-nál a PRO módot. De ezen valahogy... Nem tudom megfogalmazni. De nem...

Nem tudom, nem gondolom, hogy ha valaki vesz egy telefont az az első, hogy rohan venni stabilizátort. OIS már az S6-ban is volt, 2015-ben! Tudom ezen kár rágódni, nem tettek bele azt jónapot.

Azt se értem, hogy itt a fórumon hogy lehet, hogy ennyi ember ennyi különböző véleményt mond a kameráról. A teljesen "sz@r"-tól a tökéletesig, konkrétan minden vélemény megtalálható. S egyazon telefonról beszélünk.

üzenetek