Red Dead Redemption 2 (Konzol) - Konzol játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


negyven2
(veterán)

Xbox-on az Online azért él, vagyis vannak aránylag elég sokan (általában mindig megvan egy 18-25 fős lobby szint). Legalábbis pár hete amikor még volt Gold-om, akkor azért mindig tele volt játékosokkal a map. Igaz proximity alapú a másik játékos mapon való megjelenítése, vagyis csak akkor jelzi ha elég közel van hozzád (ha agresszív a játékos akkor kicsit távolabb, ha nagyon akkor még távolabbról is láthatóak). Tehát alapesetben nem nagyon látsz másik játékost a térképen.

Viszont sajnos (vagy nem?) minimum kettő achi esetén mindenféleképpen kelleni fog PvP:

- The Real Deal: esetén 3 MVP-t kell elérni, egy olyan meccsben ahol legalább négyen vagytok. Itt igazából a legegyszerűbb, a Race, mert ha nyersz akkor biztos MVP vagy, és ez a legkönnyebb PvP alapú játékmód (aminél ha nem toxikusak az ellenfelek akkor nem fognak lelőni.

- All's Fair: itt kvázi szabotálni kell egy másik játékos, vagy posse free roam küldetését. Vagyis például az egyik esetben ha nekik az a feladat, hogy a supply-t elvigyék A pontból B-be, akkor neked az lesz a feladatod, hogy elpusztítsd a szállítmányt. De ezen kívül van más fajta is.

- Eventful: bár ez is tekinthető PvP-nek, de sok olyan Free Roam Event van ami igazából PvE alapú. Itt 5 Free Roam Event-en kell résztvenni (már nem emlékszem, de majd Mike kijavít, de elvileg ezeknél is megoldható az MVP-s achi.

- Illetve még ott van a "Series Major", de azt automatikusan megkapod, ha belépsz egy PvP meccsre (pl. Race)

Végül még ott a "Gun For Hire", de ez 100%-ban lehet solo-ban csinálni úgy, hogy más nem tud benne kárt tenni (vagyis de, de nincs értelme, mert neki nem jár semmi)

Ez bár nem PvP, de ehhez még kelleni fog legalább egy másik játékos.

- Strength in Numbers: ahol legalább egy 2 fős posse-val csináljatok megy egy free roam mission-t. Ezt simán lehet randomokkal is megcsinálni.

Ezeken kívül más nagyon nincs, amit nem lehetne megcsinálni Solo Defensive mode-ban. Def. mode esetén se más játékos téged, se te más játékost nem fogsz tudni befogni auto aim-el, és nem működik a játékosok ellen a lasszó se.

És bár elviekben mire eléred a 50-es szintet, lesz elég pénzed, de minimum $2150 el kell költeni az achi-k miatt. $1500 az 5 istállóhely, $200-ba kerül a 4 legolcsóbb ló, $250-ből jön ki legolcsóbban az 5 camp tartozék, és $200 a Persistent Posse ára.

üzenetek