SamKnows és NMHH internet sebességmérés - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


Hegyirabló
(veterán)

Két szolgáltató eszköze sem jön ki a boxxal? Tudok magyarázatot, valamit mókányoltak bent NMHH-nál. Nem tudom, hogy mit, de más megoldást nem igazán látok, és megint csak leírom, ez volna a világtörténelem első esete, hogy a jól működő dolgon a szolgáltató mókányol valamit, amitől utána már nem működik jól. Esetleg megpróbálhatom még bedugni másik 230-ba, de ezt sem tartom valószínű problémának, mert ONT, IPTV ugyanabba az elosztóba van bedugva, és működnek, semmi hiba. Boxhoz adott UTP-re is gondoltam, de nagyjából ez is kizárható, hiszen ne feledjük, ez a második doboz, második hozzá adott UTP kábel, stb. Sajnos a párhuzamos kötés nem megoldható, Sagemcom 5670 modem van, csak egy gigabites port van rajta.

Megjegyzem még, hogy az egész úgy kezdődött, hogy a böngészőben nem jelent meg rendesen a box admin felülete. Természetesen jeleztem az NMHH felé, amire egy homályos választ adott a sütikkel kapcsolatban, meg sem akartam próbálni, akkora baromság volt, végül még is megcsináltam, természetesen nem oldotta meg azt a dolgot, ami azóta is szintén fennáll.

Hajnalban volt egy nullás mérés, de két perc múlva megismételte, akkor jó volt. Kihúztam, mert kétszer szakadt meg, mióta húsz perce beléptem a Prohardverre.

[ Szerkesztve ]

üzenetek