SörcsaPH! - Sport, életmód, utazás, egészség fórum

üzenetek

hozzászólások


proci985
(MODERÁTOR)
Blog

ok, azt nem lattam, foleg webshopokat szoktam nezegetni es eleg feltuno a labelje.

Fehér Farkas: a dreher hidegkomlos az araert teljesen vallalhato cucc.

mosogatozas mondjuk lehet a show miatt kell. gyumolcsosoknel egyebkent lehet siman csak rosszat iszik, normalis gyumolcsos sor 3eur / 0.33 kornyeken is csak mutatoban van (Ballast Point Sour Wrench, Kastel Rouge, Delerium Red), az igazan jo cuccok meg ugy 10-12eur / 0,75tol indulnak (Rodenbach Alexander / Character Rouge) de az atlag ennel dragabb.

mielott meg lesznoboznatok: probaltam eleg sok sourt, es egy idoben konkretan bojkottaltam az egesz stilust, mert jellemzoen ittam egy csomo rossz sort baromi dragan. oka van, hogy miert a 10 euros Tefnutot vagy a 20 euros 3 Fonteinen Oude Geuzet ajanlgatjuk ismerkedni is, hiaba nagyon dragak. sot tovabbmegyek, a 30 euro / 0,75os 3 Fonteinen Golden Blend az, amit nem sorgeek kategoriaban is mernek ajanlani pl lazac melle. nem azert, mert nincs olcsobb, hanem mert pl egy Boon Oude Geuze 12eur / uvegert ecetsavba hajlik, hiaba van meg a komplexitasa a hordoval.

az igazan sulyos cuccok meg 10eur / 0,33nal kezdodnek, de egy jester king 0,375os siman 35 eur folott fog menni.

Budapesten iden ramentunk jobban a vonalra, de az esetek feleben lyukra futottunk igy is. aztan ott volt az Evil Twin Perfect AM Parfaitje, 3.82es untappdel horror aron ami kb aranymerce lett a ket hetben, hogy egy alapvetoen konnyu testu ivosorbe megis mennyi anyag kene (nagyon sok). ertettem a picit alacsony untappd ertekeleset mert voltak megoszto jegyei (sav, elsore vekonyka test), ugyanakkor kb a magyar scenat utana volt mihez hasonlitani, hogy mi az ami megy es mi az ami nem.

[ Szerkesztve ]

üzenetek