SörcsaPH! - Sport, életmód, utazás, egészség fórum

üzenetek

hozzászólások


Dilikutya
(félisten)

Én Coop-ban meg Auchanban látom, 400 Ft. Volt már szó róla, nem jut eszembe, ki főzi. Teljesen jó szerintem, bár ha a Lidl krafi sörei megállnak 300 körül, akkor ez se érne többet, kb. az a szint.


Dilikutya
(félisten)

Nagy meglepetésre ne számíts, ha az bejött, akkor ezzel sem lesz gond. Egyik legjobb nagyüzemi sör ma itthon.


Dorian
(félisten)

Sztem a Bojler ipa határozottan jobb, mint a Lidlis Harcos ipa. Úgy tudom mindkettőt a balatonszentgyörgyiek főzik.


Dr.Zoo
(senior tag)

Lidl.

Forrás: [link]


jsk
(senior tag)
Blog

Megkérdeztem. Ez még mindig az április 19-i dobozolású Finback DSC. Szerintük még mindig jó. Szerintem meg 1000 Ft-ért tán meg is venném, de 2800 Ft-ért tuti nem.


#89309696
(őstag)

Megkóstoltam. Én nagyon kiérzem benne az alkoholt, mintha vodkával öntötték volna fel. Amúgy a sör nem lenne rossz, de az alkohol az külön életet él benne.
Szent Andrásék bakjában az alkohol nagyon szépen el volt rejtve, ott csak a melegítő hatás árulta el, hogy van.
Persze egy nagyüzemit nem lehet hasonlítani egy kisüzemihez, de ezt a vodkás beütést kidolgozhatnák belőle.

[ Szerkesztve ]


Dorian
(félisten)

Pont ugyanez a véleményem.
Dreher bak pont ezért rossz.
Szent Andrási bakkal össze sem lehet hasonlítani főleg ezért, de amúgy minden szempontból jobb.


Aranypatkány
(tag)

Hmm, ez furcsa, azt hittem hamar elfogy nyárra, nem, hogy még több tucatnyi legyen belőle még mindig. Én csak egyet vettem, 2000-ért, de nekem van Beerselectionos kártyám :P Ma meg is iszom.


jsk
(senior tag)
Blog

Hogyan lett az annyi? A kártyájuk nem csak 5% kedvezményt ad?


Aranypatkány
(tag)

Már nem :), már sörönként van a kedvezmény ("törzsvásárlói ár"). Nem is kell 10 ezret ott hagyni, hogy éljen a dolog. Az amerikai söröknél ráadásul jóval nagyobb a kedvezmény, gondolom a lejárat miatt, amit ezek szerint én is benéztem. 5-10%-al olcsóbbak a sörök átlagban ha van kártyád.

[ Szerkesztve ]


jsk
(senior tag)
Blog

Köszi az infót!


kökény
(aktív tag)

Köszi mindenkinek, akkor azért nem ismertem, Lidl kiesik eléggé :R


Aranypatkány
(tag)

Mondjuk egy ilyen boltnak azért erre illene figyelnie ilyen drága sör esetén, mégsem a piacon vesszük a Marika nénitől a portékát, hanem szaküzletben. Ha nagyon pocsék lesz, akkor majd írok ide, még nem ittam meg :)


jsk
(senior tag)
Blog

Szerintem így is jobb lesz, mint sok magyar friss ipa. Azért csalódás egy kicsit a hozzáállásuk, ha már ennyire "haverjai" a sörbarátoknak.

A Hopaholic pár hete hirdette a lejárt söreit féláron. Volt amelyik 1 hónapja volt már lejárva... Simán adhatták volna ingyen annak, aki iszik náluk egy korsóval. Már ha igényt tart rá. Vagy öntötték volna ki.


Jhonny06
(veterán)
Blog

A papíron lejárt kurva drága söröket adják ingyen? :D


Dilikutya
(félisten)

Azért ezt te sem gondolod komolyan.


jsk
(senior tag)
Blog

Teljes mértékben komolyan gondolom. Nem az áru értéke határozza meg a fogyaszthatóságot. Ha lejárt az ajánlott fogyaszthatóság határideje, akkor vagy leveszed a polcról, vagy odaadod ingyen egy fizető vendégnek. Az a vállalkozó kockázata, hogy ha nem veszik a meg az adott terméket határidőn belül. Elvileg ők is leveszik a polcról és kiöntik, most azonban még sem tették ezt. Megveszel egy ilyen sört, aztán otthon kiderül, hogy rossz. Hogyan kéred vissza a pénzed? Más boltban sem veszem meg a lejárt terméket. Mindenesetre mind pale ale ill. ipa volt.

[ Szerkesztve ]


Aranypatkány
(tag)

A Csakajóban meg vannak elég magas pontszámú (Untappd) De Moersleutelek (Willy Tonka, 3 years Dinner, black/green barcode) imp. stoutok. Ittátok már? Tényleg nagyon jók? Ezekből is vettem a hétvégén :D


proci985
(MODERÁTOR)
Blog

amerikai (piacra szant) sorok egy reszenel eleg erdekesek a lejarati datumok. pl omnipollo BA noa varianst szerintem lattam 12 honapos lejarattal, amikor egesz biztosan kibir eveket az alapsor alapjan.

de pl evil twintol ittam boven lejarat utan sort es semmi baja nem volt azon kivul, hogy mondjuk a komlo es a malata gyengult.

lejart Founders Doomot anno a londoni Bottleshopban ittunk, szoval mashol is igy van ez.


Jhonny06
(veterán)
Blog

De ezek nem romlanak el ténylegesen, max. az IPA-k veszítenek az ízvilágukból (de ez is csak a jobbakra igaz, az átlag simán eláll). Ez nem olyan, mint egy tejtermék, hogy le kell venni a polcról, mert lejárt a szavatossága.

üzenetek