SörcsaPH! - Sport, életmód, utazás, egészség fórum

üzenetek

hozzászólások


Aranypatkány
(tag)

A KSK facebook csoport adminja ezzel foglalkozik úgy tudom, bár őt személyesen nem ismerem, csak szokták kirakosgatni hogy épp mit szereztek be. Bár eléggé zárt körűnek tűnik a dolog, valami trade csoportokban van benn, így jut hozzá a komoly USA főzetekhez (Tree House pl.), de mintha ezek a csopik is zárt körűek lennének ((??))


jsk
(senior tag)
Blog

Egy doboz Tree House ipa 7500 Ft-nál kezdődik. A múltkor 8 top amcsi imperial stoutot ittunk, 24 000 Ft volt a beugró, azért kaptál 0,6 dl sört. A földről is felnyalnád, de trade-n keresztül drága lesz, és kérdéses, hogy megéri-e.

(#19581) Aranypatkány: A KSK adminja főleg UK söröket szerez be. Kicsivel drágább, mint ha te magad szereznéd be. Cserébe ő vállalja az ügymenetet. Egy hét alatt általában itt is van. USA sör ritkán van nála, bár most épp volt lehetőség baráti áron (kb. 5000-5500 Ft/can) Equilibrium-ot beszerezni nála. Az is itt volt 7-10 nap alatt.

A Tree House-t és társait más szerzi be, de csak haveri körben. Megy kóstolóra, illetve saját fogyasztásra is.

[ Szerkesztve ]


kökény
(aktív tag)

Igen, tudom, erről már beszéltünk a múltkor is, még mindig komolyan gondolom, hogy ha hiányzik vagy kiesik egy csapattag én szívesen beugrok, 24ezer/6 deci kicsit csípné a szemem, de ahogy te is említetted, ezek már a nincs ettől feljebb kategória, szval nekem megérné, az tuti. Sajnálom, h csak FB-n van ilyenre lehetőség, emiatt nem fogok regelni rá.Mi az a KSK egyébként? :R

[ Szerkesztve ]


jsk
(senior tag)
Blog

Különleges Sörök Kedvelői


[CsuCsu]
(őstag)

Van azoktol feljebb kategoria, de oda nem 24k/fo lenne a beugro. Az teny viszont, hogy 100% jobbak a kostolos sorok azoknal, mint amiket normalis uton be lehet szerezni.

Egyebkent ha ilyen cuccokat szeretnel probalni, a legjobban tenned, ha kilatogatnal egyszer valami kulfoldi fesztivalra. Europaban MBCC peldaul. Olyan €60 per session, es negy oran at korlatlanul fogyaszthatsz top USA soroket tobbek kozott. Osszekotod egy kis turistaskodassal, es volt egy tok jo nyaralasod.

[ Szerkesztve ]


jsk
(senior tag)
Blog

Nemrég volt erre lehetőségem, de nem éltem vele. Akciósan 0,35dl Toppling Goliath Kentucky Brunch Brand Stout (2019) 20 000 Ft-ért :D. Untappd 4,89 pont.

Viszont azt is tudom 2,5 fél óra alatt meglett rá a 10 ember.


[CsuCsu]
(őstag)

Annyibol meg kostolas sincs, csak egy Untappd tikk ;] Amugy ja, ez a valodi top kategoria.

Mi most szervezunk balna kostolot a Cantillon Quintessence alkalmabol. Lesz ott is a KBBS, Beer Barrel Time, Derivation, stb. Persze nem penzert vesszuk, ritka belga lambikot cserelunk be. 8 ember fele fog oszlani.

[ Szerkesztve ]


kökény
(aktív tag)

Akkor úgy fogalmazok, h nekem attól már nem kell feljebb, de jogos itt is a csillagos ég a határ, külföldi fesztivál jó ötlet, rákeresek :R


[CsuCsu]
(őstag)

Europaban az MBCC a mervado, bar a Brewskival es MASH Barcelona listaja is impressziv volt. llletve a Cloudwater FFB is jo, foleg ha top IPA kell (Monkish, Veil, Trillium, Other Half, stb).


jsk
(senior tag)
Blog

Na igen, az amcsik be vannak gerjedve a belga lambik sörökre.


[CsuCsu]
(őstag)

Az egyetlen cserelheto EU sor a lambic. A Cantillon sorok lassan mar deviza statuszba kerulnek. Bokkereyder sorert cserebe pedig barmit megkapsz, nincs az a sor amit 2-3 uveg Bokke ne szerezne be. A Beer Barrel Time 2019-ert en 2 uveg Bokket adok egy Londonba latogato amerikai sracnak peldaul (~$800 masodlagos piaci ertek).

A trukk sajnos az, hogy a Bokke-t beszerezni onmagaban kihivas, es tudni kell, hol es kitol kell keresni. Gyakorlatilag ismerni kell a keszitoket, ha akarsz elvitelre belole.

[ Szerkesztve ]


jsk
(senior tag)
Blog

Hétvégére:


kökény
(aktív tag)

“Xar” hétvégének nézel elébe ;] :D áá nem vagyok irigy egy cseppetse...


jsk
(senior tag)
Blog

Majd írok, hogy melyik milyen.


looser
(addikt)

Az már majdnem olyan, mintha mi innánk :-)


kökény
(aktív tag)

Igen, én is majdnem ráírtam, hogy ami a dobozban marad pár csepp postázza már el :)


jookomak
(őstag)

Pár hét múlva lesz Manchesterben a cloudwater friends and family sörfeszt például, ez is ilyen rendszerű.
[link]

[ Szerkesztve ]


kökény
(aktív tag)

Igen, ezt (is) megtaláltam köszi, túl korai az nekem.


Aranypatkány
(tag)

Na berendeltem én is ezekből a lekvárokból (Bianca). Gondolom jövőhéten jön csak meg. Aztán remélem valódi gyümölcsből vannak, nem aromázott sörök ha már ennyi pénzt kiadok értük. Mert az Omnipollóra jellemző az aromázás.


kökény
(aktív tag)

Nagyon remélem én is, hogy azért látott gyümit a főzet, különben odaadom a gyerekeknek szörpnek ;] Vasárnap rendeltem a megrendelés visszaigazolásán kívül hozzám se szólnak,de ők ilyenek, egyszer meg csak jön a postától az üzenet, h megjött, 1 héten belül mindig meg szokott érkezni. Hvégén összeragasztom vele az asszon száját :D

üzenetek