SörcsaPH! - Sport, életmód, utazás, egészség fórum

üzenetek

hozzászólások


jsk
(senior tag)
Blog

Hétvégén az alábbi söröket ittam:

Tree House Surrealism (robust porter, 4,05)
- Könnyen csúszó, sallangmentes porter. Csokoládés, pörkölt malátás, kicsit füstös ízvilág. Nincs túlbonyolítva, nem főztek bele mindenfélét. Így is egy élmény volt, mert porterek tekintetében nem vagyunk jól ellátva.

Tree House Super Typhoon (dipa, 4,41)
- Piszok jó imperial ipa, de egyben a hétvége csalódása is. Ebben a sörükben kicsit benne van a hype. Ilyet lefőz egy Verdant, Deya is Európában. Keserű ízvilág, némi narancsos ízjegy, száraz kortyérzet. Jó-jó, főleg ha megveszed a főzdében pár dollárért.

Tree House I Will Not Be Afraid (imperial milk stout, 4,46)
- Ez a sör nagyon egyben van. Folyékony étcsokoládé megédesítve karamellizált cukorral, nyakon öntve egy kis eszpresszóval.

Equilibrium dHop19 (dipa, 4,38)
- Ennél a sörnél éreztem azt, hogy kár volt odaadnom a felét a feleségemnek :D. Olyan szinten itatja magát, hogy a részemet kb. két korttyal letudtam. Trópusi gyümölcsbomba. Az édes-keserű arany középútja.

The Wild Beer B.A.B.S II (imperial stout, 4,27)
- A Csakajóban kapható ez a 4 különböző hordóérlelt sör blendje. Egyértelműen a vörösboros és a cherrys hordó dominál az ízében. Ezért aki "normális" imperial stoutra vágyik, akkor ez a sör nem az ő söre.

üzenetek