SörcsaPH! - Sport, életmód, utazás, egészség fórum

üzenetek

hozzászólások


proci985
(MODERÁTOR)
Blog

Brewdog Tokyo* 18.2% - imperial stout

Fekete test, szinte nulla mokka hab. Illatra jazmin, porkolt malata, szen. Szen, jazmin, porkolt malata, alkohol (brandy). Utoiznek szen, egett jazmin/malata es nemi afonya(dzsem). A csokoladet es a kavet elmossa a szen.

Ezt a Batch 050 mar ittam harom eve. Ket evesen a csucsan (es objektive a csucson) volt, igy hat evesen a gyumolcs karaktere eltunt, a szenes alkoholban marinalt jazmin+malata sajnos eleg jol leirja a helyzetet. Best before 2020 februar 14, tehat 2014 februari.

Kiserletnek erdekes volt, hogy egy erlelesre (is) kitalalt, top imperial stouttal mi tortenik ennyi ido utan, egyebkent viszont legalabb harom eve meg kellett volna bontanom.

Reflektalva a mai threadre, egy talca arany aszok hasonlo arban jobb dontes lett volna. Nem az idei legrosszabb sor amit ittam (az arboga 10.2, kb a helyi Kinizsi 10.2%ra fozve), de volt egy pillanat amikor komolyan elgondolkodtam, hogy kiontom. Ahogy melegedett mar atment borderline ihatoba, de igy is ilyen 1.75rol beszelunk kb. Ez a sor frissen 4.5, csucson 4,75-5 korul tud szerintem.

[ Szerkesztve ]

üzenetek