SörcsaPH! - Sport, életmód, utazás, egészség fórum

üzenetek

hozzászólások


[CsuCsu]
(őstag)

En sessionozni a pale alet szeretem. Egy jo kis Deya Steady Rolling Man vagy Track Sonoma. A lager izvilaghoz nekem kulon hangulat kell. Plusz imadom a komlot. De ritkan van ivosoros alkalmam (pl grillezes).

@mindenki
A kommersz sornek is megvan a helye, ez egy altalanos soros topik. Mindenki mast szeret, es mas prioritast elvez koltes szempontjabol a sor, illetve mas okokbol fogyasztja.

En az izgalmat es valtozatossagot keresem, ezert nem nagyon keresek ivosort. Ha iszok valamit, lehetoleg legyen uj es izgalmas. Egy Soproni azert nem erdekel, mert semmi ujat nem tud nyujtani. De ennek ellenere elismerem a letjogosultsagat. Ha nagyon messzire akarok menni, a magyar kraft mezony 99%-a sem zsibbaszt egyebkent. Par BYM vagy erdekesebb Mad Scientist becsuszott, de egyik se hagyott mely nyomot. De ez az en saram, en vittem ilyen messzire, es az en penztarcam banja.

Egy kis illusztracio a high end sor vilagabol, hogy honnan kerul beszerzesre. Fejfajas az egesz. Peldaul be van love egy bot par weboldalra (pl Side Project), ami 5 masodpercenkent szkennel, hogy van-e uj sor. Amikor jelez, van 20 masodperced max vasarolni, kulonben elfogy. Ha sikerult vasarolni, intezheted a szallitast USA-bol, amihez facebook csoportokban keresel embert, mert a fozde nem szallit es szemelyesen kell atvenni. Aztan vannak a titkos adok/veszek Whatsapp csoportok. Ha top belga lambic kell, jobb ha ismered a sorfozot, kulonben eselyed sincs (Bokkereyder) - de ott is szemelyesen kell jelen lenni a vasarlashoz Belgiumban. En mar ilyen szarokbele alapon nyomon, ami osszejon az osszejon, a tobbit meg hagyom a fenebe.

[ Szerkesztve ]

üzenetek