SörcsaPH! - Sport, életmód, utazás, egészség fórum

üzenetek

hozzászólások


Dilikutya
(félisten)

Ez egy jó sör. Ilyen egy igazi jó lager. Kesernyés, a hidegkomlózás épp csak hozzátesz, de attól még 100%-ig megmarad a lager ízvilág. Egy baj van, hogy ezt az ízt, minőséget 400Ft/0,5L kiszerelésben, sőt olcsóbban is tudják mások. De ez már többször ki volt tárgyalva, hogy ez az a műfaj, amiben a craft nem nagyon tud érvényesülni, csak drágán, és akkor sem tud jobbat, mint egy magára odafigyelő nagyüzemi. Nem is sok craft lager van (Mad-nek volt, de kihagytam), amit meg ittam, az egy se volt jobb mint a minőségi cseh, német lágerek olcsóbban. Magyarok közül meg érdemben épp csak a Dreher tud villantani, bár Soproni 1985-öt rég nem ittam, emlékeim szerint nem rossz, de nekik a Kinizsi volt a nagyon jó, csak sajnos ha gyártják is, nem terítik országosan.
De ez valószínűleg inkább marketingtermék, mintsem hogy ezzel tarolják le a magyar piacot. De mint piaci termék kicsit a senki földjére érkezett. 300-ért már kiegyeznék vele.

Ellenpélda: armando_ochoa Jožin Z Bažin-ja, nem tudom, főzi-e még, frissen, aznap hordózva ittam Zsófinál Szolnokon a Tiszavirág Fesztiválon pár éve, és az bizony egy zseniálisan jó pilseni volt, nem sajnáltam az árát. Ami még nagyon bejött, az Aranyhegyi Világos. Biztos vannak még, de én erre a kettőre kaptam fel a fejem.

üzenetek