SörcsaPH! - Sport, életmód, utazás, egészség fórum

üzenetek

hozzászólások


Dorian
(félisten)

Nálam a kerti munka után jött egy barack pálinka, aztán most gyerekaltatás előtt egy Szarvasi Kotyogòs, majd vacsi után egy Pannonhalmi Quad.


F-ECT$
(titán)
Blog

Sörfőző szimulátor készül.


Dilikutya
(félisten)

Társasjáték legalább egy már biztosan van. :) Ezzel mi játszottunk is, nem a legjobb, de végülis nem rossz, ha van a társaságban olyan, aki szereti a sört. Nálunk volt. :)


NoLF
(addikt)
Blog


9 eve e napon Cardiffban sorolgettunk...


Dilikutya
(félisten)

6,5%-os imperial russian stout? :(


looser
(addikt)

Ezt nyárra főzték a cárnak.


Dilikutya
(félisten)

Ja jó, nyárra ivósörnek rendben van. :)


jookomak
(őstag)

Vagy az orosz gyerekeknek. Ne maradjanak már ki a buliból.


L4D1K
(őstag)

"Kicsit" combos árú és erejű sörike Reketyétől. Én szerintem ráugrom. [link]

BTW húsvétkor én lejárt szerb craft sört ittam. :))


looser
(addikt)

:))

(#23008) jookomak: nekik max. iskolasör :)


[CsuCsu]
(őstag)

A hagyomanyos brit (jellemzoen kezipumpasan szervirozott) soroket tekintve 6% felett minden imperial. A kommentben is ilyen szerepel.


NoLF
(addikt)
Blog

igen, a pumpásoknál nem igazán szoktak fölé lőni :N


proci985
(MODERÁTOR)
Blog

Lervig Original Sin Imperial (Pastry) stout

Ejfekete test nemi barnas habbal. Illatra praline miutan leharaptal belole es kierzodik az alkoholos toltelek is. Izre csokolade, kakao, tejcsokolade, porkolt malata, kave es a hatterbol ritkan, de elemi erovel atut az alkohol. Utoiz kb az ize lecsengese. Szajban olajos es kisse szaraz.

Minosegi praline, sor formajaban. Izre talan a szarazabb dan pastry stoutok, illetve az Evil Twin Biscotti Breakje all kozel hozza, illetve egy 80+%os minosegi csokolade. Van benne anyag, es jol all neki.

Ajanlott, ha szereted a pastry stoutot akkor pedig nagyon. A koncepciot kicsit szokni kell, de utana olyan, mint egy doboz kezmuves bonbon. Kb az Omnipollo Noa / Aon ligajaban jatszik, csak itt picit jobban jelen van az alkohol neha.

[ Szerkesztve ]


koxx
(MODERÁTOR)
Blog

Ebbol kuldhettel volna nekem egy adaggal :DDD


proci985
(MODERÁTOR)
Blog

:DDD egyebkent nemzetkozi release van, kapni eleg sok webshopban, remelhetoleg oda is eljut.


olloczky
(senior tag)
Blog

Rájöttem, hogy az APA-k nem az én stílusom. Nem nagyon tudom megkülönböztetni őket :D a legutóbbi egy Horizont Easy A, előtte pár nappal Monyo American Beauty-t ittam. Bár nem direktbe kóstoltam össze őket, nekem majdhogynem ugyanolyanok voltak. A soproni APA-ja tökéletes nekem, ivósörnek is jó.

Szintén kipróbáltam a Horizont DIPA-ját. Az Ugar AgrárX után hasonló keserűségre számítottam, de közel sem volt olyan, pedig 80-as IBU-ja van. Finomnak találtam de pont a DIPA-k keserűssége hiányzott.


proci985
(MODERÁTOR)
Blog

BYM cuccokat probald ki, azok frissen Magyarorszagon kb verhetetlenek alekent. esetleg ott a Liquid cocaine es a Grey Joy, frissen, pale alekent. minden mas le van maradva kb.

az American Beauty es az Easy A egyike se kifejezetten jo sor.


proci985
(MODERÁTOR)
Blog

Dugges Caramel Crunch imperial (pastry stout)

Fekete test, minimalis mokka hab. Illatra karamella. Izre karamella, kola, nemi pörkölt malataval es kaveval a hatterben. Alkoholt elfedi. Lecsengesre kave, csokolare, porkolt malata es cukornad.

Dugges 12%, testre kb karamellacukor, utoiz es lecsenges alapjan viszont valamennyire erzodik, hogy ez az Anagram (Omipollo collab) kozeli rokona, csak blueberry helyett karamellaval, amitol az egesz talalas meginkabb cukros orulette valtozik.

Ajanlott, bar ovatosan, a Duggesnel szokas szerint vegigvittek a koncepciot es es meg magyar desszert szinten is edes, nemhogy skandinav pastrykent. Ellenben ha szereted a karamellacukrot es/vagy az edes rumokat (pl double matured Plantationok) akkor ha talalsz erdemes kiprobalni.


OPiiPO
(addikt)

Alevation - 340Ft alatt van most a Spárban

[ Szerkesztve ]


OPiiPO
(addikt)

Mára elfogyott (utolsó kettőt hoztam el), úgy tűnik többen is vagyunk rajongói - mellette a Monyó Flying Rabbit érintetlenül áll már hetek óta. Mondjuk eredeti árán (700+) ez sem fogy jól.

üzenetek