SörcsaPH! - Sport, életmód, utazás, egészség fórum

üzenetek

hozzászólások


.LnB
(titán)
Blog

Brew Your Mind:

Én ugye még kicsikó sörös vagyok. És írtam is jó nagy baromságokat a BYM-mel kapcsolatban korábban. Azt a kijelentésemet még mindig tartom, hogy mérges vagyok rájuk, mert nehezen beszerezhető (számomra).

De most így hét különböző Brew Your Mind sör megkóstolása után, én egy kicsit szerelmes lettem bejéjük. :DDD Ebből mondjuk vonjuk le a két gyümölcsöset, a FW: Raspberry + Sour Cherry-t, és a FW: Strwberry + Lime-ot. Nekem ezek a gyümölcsösek nem..
Na de a többi. Az American Pale Ale-ek, Indian Pale Ale-ek. Bármelyikbe ha belekortyolok, egy "Ó, istenem.." elhagyja a számat. :D Nem tudnék sorrendet sem állítani. Jöhet bármelyik. Ezeket kóstoltam eddig: Bright Lies, Keep Dreeming, Small Dreams, Double Yellow Haze, Sill Dreaming.
Tegnap, a Still Dreaming volt nekem már egy kicsit erős. Mármint az alkoholtartalma. Nem azt mondanám, hogy kilógott, csak erős.

Szóval tényleg leborulok. Sőt talán át is esek már a ló túloldalára?! :)

Van más magyar sörfőzde, akik IPA terén hasonló minőséget hoznak, és érdemes megkóstolni?

Erről volt már szó, de írnátok pár helyet, ahol fixen lehet BYM söröket venni Budapesten? Mert Szekszárd sajnos 2,5 órára van tőlünk. És hiába pedzegettem, a párom túlzásnak vélte csak azért lemenni oda. ;]

Van egy haverom. Nem szereti a sört. Konkrétan azt mondta, hogy a Miller-t azt meg tudja inni néha. :DDD És megyünk majd hozzájuk pár napra (Ausztria), írtam is már neki, hogy viszek, és egyből meg fog térni a BYM-től. ;)

üzenetek