Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon) - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


kigyi_23
(addikt)

Ez van nem voltak új készülékek csak visszavett készülékek felújítva új, vagy pucolt házba rakva. Nálunk sem mindegyik működik megfelelően ami a visszajelzést illeti. Az enyém pl. tökéletesen a leírás szerint megy, de másik kettő már nem. Gondolom javítják őket, de nem feltétel, hogy a ledpanel is működjön.


Obyboy
(addikt)

Nem lehet, hogy az a baj, hogy mindkét egység a Telekomos egységbe van kötve? Próbáld meg őket sorba kötni vagy a Telekomos egységbe egy switchet és ebbe a kaonokat.


Obyboy
(addikt)

Köszi az infókat. Átolvastam a hozzászólásaidat, biztatóak a tapasztalataid. Ha nálam is ilyen jól fog teljesíteni nagyon elégedett leszek. Még most vacillálok a KAON és a TP link X20 vagy X50 közt.


Gubu0101
(veterán)
Blog

Nekem bevalt.Meg tervben van legalabb 1db hozza.Kell majd a kamera miatt ami az epulet vegeben lesz,oda mar nagyon gyenge jel jut.Igy biztos,hogy lesz eleg lefedetseg.
Plusz meg ha kotsz wifi asszisztenciat az 600ft/ho,akkor van 90 napos visszavasarlasi garancia is.

[ Szerkesztve ]


Aureal
(senior tag)

nem voltak új készülékek csak visszavett készülékek felújítva

Nem hiszem hogy újra karcmentesen mm pontosan vissza tudnák fóliázni + sérülésmentes dobozt hozzá megőrizni, nem hogy felújítani. Mondta is a szerelő, hogy ők hamarabb is jöhettek volna, de készlethiány miatt tovább kellett tolniuk a kiszállást, mire kapnak új beszerzésű szállítmányt az eszközökből.
Tulkép felesleges volna ennyi energiát fektetni és újnak hazudni vmit, ha még felújítással is csak ennyit tudnának elérni. +800Ft-ért még bérbe is adni az ügyfeleknek a “sz@rt”.

Nincs itt esetleg bennfentes műszakis, aki tudja a kérdésemre a választ? Köszi!

[ Szerkesztve ]


Boond
(addikt)

Mindig tanulunk vmit... az app-ban is lehet jelezni a problémát, ha vmi nem megy.
Azt írta "ügyintézőre várva" - lehet közvetlenül Vandával is app-ban?

A 1414-et hívtam volna, de elérhetetlenek voltak. Mire meg eszembe jutott az app, hogy azt meg nézzem kb pont akkora javult meg... de vagy egy óra vagy több elment...


Balcsix
(senior tag)

Nálunk is máshogy jelez mind a 3 box. Valamikor kikapcsol a led, valamikor nem...
Én nem veszem túl nagy problémának, bár én nem szoktam TV-zni, csak a visszajelző ledeket látom úgy is. :D

#145646Boond
Már az appban is indítható chat. :K

[ Szerkesztve ]


kigyi_23
(addikt)

Ugyan már meddig tart kiszedni a régi házból kijavítani a hibát ami közben előjött rajt belerakni egy friss új ropogós műanyag házba a régi panelt és kiadni, hogy tess új box.


Aureal
(senior tag)

Valamikor kikapcsol a led, valamikor nem...

Érdekes cucc ez akkor! Az usb-be is hiába dugok pendriveot, nincs menü amiből elérhető volna. :F A régi sat beltérik legalább vitték ezt is...


Aureal
(senior tag)

belerakni egy friss új ropogós műanyag házba

Én segítséget szeretnék, nem feltételezéseket olvasni. ;) Az új házból nyilván kihajítanák a zsír új panelt, hogy belerakhassák a barkácsoltat? :U


jani4454
(tag)

Ez nagyon jó...!


snyper990
(őstag)

Igazad van, elképzelhetetlen, hogy egy gyártó anyagi megfontolásból különálló, üres készülékházat értékesítsen refurbished eszközökhöz... Nyilvánvalóan nem így működik a kapitalizmus...

[ Szerkesztve ]


Obyboy
(addikt)

Ha a KAON mellett döntök akkor egy hármas pakkal indítok. Jelenleg 2 router meshben fedi le a házat de ezen bővítenem kell mert vannak gyenge területek. Ezért nem merem megkockáztatni, hogy ebből elég lesz-e a kettő vagy sem. Ahová most a harmadik eszközt tervezem oda is számolok eggyel, max jobb és stabilabb lesz a lefedettségem.
Ha megveszem a hármat és kellene egy negyedik akkor gondolom annyit kell tennem, hogy bemegyek a T-hez és veszek egyet.


Gubu0101
(veterán)
Blog

Nem pont,mert husegido van rajta.Ezzel csesztem el en is,hogy 2db ot vettem.Most ha boviteni akarok,akkor meg kell varnom a husegido veget.Mondjuk ugyfelszolgalatosal nem beszeltem,hogy ok tudnak e valamit csinalni ezzel kapcsolatban.Webshop ezt dobta be a jo elobb mikor raneztem.
Erdemes vasarlas elott eldonteni,meg erdeklodni majd a bovitessel kapcsolatban.Ha meg nem jon be,akkor ott a 90 nap vagy ha online rendeled van 14 napod is.Be van biztositva rendesen :D Van app is hozza,legalabb is iphonehoz a TelekomWifiExtra nevezetu.

[ Szerkesztve ]


Aureal
(senior tag)

Volt egy Telekomos szaki itt szerelni évekkel ezelőtt (sajna már meghalt azóta rákban). :O Pl. tőle azt tudtam meg korábban, hogy a gyártók x+1 darabot legyártanak egy szerződött partnernek a cuccaiból, utána már csere távirányító sincs. Eddig mi 3x kértünk új távikat évek során, az is mind másfajta volt, mit hol kivel tudnak épp gyártatni… Utólag már Samsung koppintásúakat hoznak, mint most a Ciscokhoz is. Gondolom azt is felújítják akkor, mert megéri, főleg ha Kolompár Dezső avval keverte Taktaszadán a moslékot a malacoknak… :))


Obyboy
(addikt)

A 90 nap elállás és az 5 év kiterjesztett garancia miatt választom én is a hűségidőt és az asszisztencia szolgáltatást.
Neked sorba vannak kötve vagy mindkettő azt ONT-ba csatlakozik?


Gubu0101
(veterán)
Blog

Sorba kotottem a vezerlo utp-n ontbol a 2. mar wifin kommunikal a vezerlovel.Mertem egy sebesseget is 5Ghz-en 2Mbit/s-es net van.



snyper990
(őstag)

Ja, mert a távirányítót teljesen azonos módon használják az emberek a set top boxszal...
Meg nem volt másfél-két év chiphiány, amikor az IC-ket nem tudták legyártani, aminek következtében akár nyakukon is maradhatott egy halom olyan alkatrész, aminek kevésbé volt érintett a gyártása...
Változnak az idők ;)
Ráadásul az egy dolog, hogy a gyártó mennyit gyárt le, az meg egy másik, hogy egy szolgáltató hány eszközt meg pótalkatrészt rendel meg. És ha még gyártásban van a cucc, miért ne fogadna a gyártó új megrendeléseket akár alkatrészre is? Vagy ha van még raktárkészlet, miért ne árusítaná ki? Annyi minden megeshet.
Fura, hogy egyes kijelentéseket feltételezésként kategorizálsz, másokat meg tényként. A szerelők is tudnak ám néha elég nagy ökörségeket mondani. Itt is írtak már rá elég példát :)


Lauda
(félisten)
Blog

Ezek a szakik (nem csak telekomos, az összes) általában sokat tudnak beszélni arról, hogy melyik gyártó miből, miért és mennyit gyárt le. A valós információjuk erről pedig eléggé nyilvánvalóan és érthetően kb a nullával egyenlő.


Obyboy
(addikt)

Köszi.
Vendég hálózatot használsz esetleg? Be lehet kapcsolni és működik is? Kb 5 éve az ONT-on bekapcsoltam a vendég hálózatot, rá lehetett jelentkezni de az eszközöket nem engedte ki a netre, az ügyfélszolgálat ekkor azt mondta, hogy nem bug azt be sem kellene tudnom kapcsolni. Úgy tervezem, hogy az okos eszközöket (kapunyitó, klímák, stb) csak a vendég hálózatra engedném fél.

üzenetek