Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon) - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


Kekmen
(senior tag)
Blog

Engem le nem dobott, de pl az utóbbi pár napban a messenger nem küldi el az üzeneteket, ha 2.4-en vagyok. Mobilnettel és 5 Ghz-es wifivel azonnal elmegy. Nem tudom mi az összefüggés, szét van választva a 2 frekvencia.

Szerk.: Technicolor FGA 2233

[ Szerkesztve ]


Essejó
(veterán)
Blog

Ő, WiFi sebességre nincs garancia, de az nem normális ha a 2,4 GHz ledob mindent és nem csatlakoztatja vissza őket. Szóval a következő ilyen esetnél nem barkácsolni kéne hanem a 1414-et hívni, hogy ők nézzenek rá. Oszt lehet mégis lenne csere.


Shade45
(senior tag)

Ma reggel a bejelentés is megtörtént, a műszakis kolléga virtuálisan széttárta kezeit, majd közölte, idézem: "a Wifi szolgáltatásra nincs garancia, az csak egy extra, hogy működik".

Majd említett valami netvédelmi meg asszisztencia csomagot 1600Ft körül, illetve javasolta, hogy ha van saját routerem, akkor rakjam PT módba a modemet és szórjam a Wifit a saját eszközömmel. :C


Essejó
(veterán)
Blog

Ez nagyon szép amit mondott, de konkrétan nem így szól a szöveg.
A WiFi egy kényelmi szolgáltatás és az elérhető sávszélre nincs garancia. Viszont működésére igen is van.
Ezért írtam azt, hogy ha legközelebb megint ilyet művel az ONT, akkor egyből hívni őket. 24 órás az üfsz, hogy na akkor most tessenek ránézni, hogy mifaszvanmár. Tehá ne te próbáld újra indítani - resetelni az ONT-ot, hanem oldják meg ők, és bemondani, hogy ezt napi szinten megteszi az ONT. Az pedig már minden, de nem normális működés.


Capella
(senior tag)

Azzal mi van most, amit itt írtam válaszként? [#156468]
Nektek sem látszanak az ONT-ok a Telekom appból?
Ettől még a Telekom persze láthatja, és látja is az adatokat, csak a mi felületünkön nincs elérés. Legalább is nálam egy ideje nincs.


Essejó
(veterán)
Blog

Sosem akartam az ap-ból elérni a HGW-m. Így fogakmam nincs, hogy mire is gondolsz.
Az ap működik, látom benne az internet és a tv előfizetést, és mindhárom mobil adatkeretet.

[ Szerkesztve ]


Capella
(senior tag)

Én sem vezérelni akarom innen, de nem ártott, vagy némileg megnyugtató volt ránézésre, hogy hány napja megy az ONT. (Még ha talán nem is mindig az igazságnak felelt meg.)
Ezen túl az se volt rossz, ha láttam a rá csatlakozó klienseket. Még akkor is, ha csodák nincsenek, mert erre alig csatlakozik valami nekem. Az egyik az Asus router PPoE PT, a másik meg LAN-on egy okoseszköz nálam. Oké, ezek másképp is csekkolhatók, illetve az üzemelés hiánya kiderülne.
Ha nem vagyok ott, az ONT wifije ki van kapcsolva, és egyébként is csak néhány eszközön állítottam be a kapcsolódást.


Dancii
(csendes tag)

Egyelőre még nem, a hibajelentés feladásakor az volt az automata válasz, hogy átlagosan 3 napon belül, de a lehető leghamarabb válaszolnak.

Nem tudom amúgy mi ment félre.. azt lérzékeltem, hogy kb. egy hónapja ami jött eszközfrissítés az kinyírta a NAT loopback-et meg az ip táblákat, de utána még simán ment a VPN. Most meg minden csatlakozás előtt router reset kell. Ha kikapcsolom a VPN-t valamiért, meg megint be, már nem is jó, megint router reset..


kiskakas
(senior tag)

Sziasztok,

végigolvastam a téma összefoglalót, illetve beleolvastam a topikba..de nem jöttem rá, hogyan lehet beállítani egy sagemcom f@st 3686-nál a modem távoli elérését? Port forwardot probáltam egy külső portról a modem ip:80-as portjára,de nem megy :F


zoli62
(addikt)

A családban UPC, illetve Vodafone TV szolgáltatásunk volt, illetve nekem hagyományos IPTV is volt, de Telekomos Androidos TV nem. A felvétel, illetve visszajátszás a lényeges szempont. Akinek volt Vodafone-os és Telekomos Androidos tv-je is, meg tudja mondani, hogy A Telekom Androidos TV-n nagyjából minden olyan csatornáról fel lehet venni, illetve vissza lehet játszani, mint A Vodafone TV-nél, illetve a két box tudásban mennyivel tér el?


Selynelar
(aktív tag)

Üdv Mindenkinek,

Abban kérném a segítséget, hogy ma olyat tapasztaltam hogy random kb 1 másodpercre elmegy a kép(sötét). Sei box. Más is tapasztalt ilyet? 4k tv. Beállítások automatikusan a legjobb minőség ami belőtte magának a 2160p50hz-et.

Előre is köszönöm a segítséget.

[ Szerkesztve ]


boborján2
(aktív tag)

Kb ugyanazokat lehet felvenni és visszanézni.

A vtv box lassú de legalább működik, a trékom box gyors de pont a trékom tv-re alkalmatlan :) és bugos. Minden más droid app jól működik rajta.

+ Nálam ugyanaz a net+tv majdnem 5000ft-al olcsóbb a vodától. Beleszámítva azt is , hogy a felvétel funkció itt a csomag része, míg a trénél fizetős.

Ha visszaolvasol a tré droid box témában , asszem lehet elmegy majd tőle a kedved.

[ Szerkesztve ]


Sz_Imre
(senior tag)

Ma sem jobb a Cloudflare...
Tudom, tudom, már unalmas ezt olvasni...
Kép

[ Szerkesztve ]


Dancii
(csendes tag)

Na, mától már engem is ledobál a discord félpercenként.. eddig legalább ezt nem csinálta..


Essejó
(veterán)
Blog

Meg is van a válasz, hogy én miért is nem tudok a funkvióról.
link

Koax netem van, Sagem 3896 HGW-vel. Az meg nincs a támogatott típusok közt


patrikcoc
(aktív tag)

Discord be se tölt, VPN-el kell kikerülni a hulladék Deutsche Telekom útvonalakat… :(((
Az a vicc, hogy bérelt T optikán a vodánál hibátlan, mert teljesen más útvonalon megy. Nagy kár hogy náluk nincs PPPoE PT…

[ Szerkesztve ]


Essejó
(veterán)
Blog

Ha jól tévedek Koax neted van, konkrétan mit szeretnél?


Dancii
(csendes tag)

Meg most épp valami gondja is van annak is.. :D


Sz_Imre
(senior tag)

Az úgy durva, hogy így kell kikerülni...

üzenetek