UFO-k Magyarországon? Bár tagadják de itt vannak. - Egyéb fórum

üzenetek

hozzászólások


BlackSeven
(aktív tag)

Ezt a témát azért nyitottam mert szerintem megér egy beszélgetést. Sokáig én is csak megmosolyogtam amikor ilyeneket hallottam, de aztán történt néhány dolog ami meggyőzött arról, hogy igen is vannak és itt (is) vannak közöttünk.
Az első esemény az az volt, amikor néhány évvel ezelőtt vidéken egy kis településen dolgoztunk. Szerettük volna befejezni még aznap a munkát ezért úgy döntöttünk, hogy tart ameddig tart, de dolgozunk. Késő estére sikerült befejeznünk a melót és éppen pakoltunk vissza az autóba amikor feltűnt valami furcsa. Mondtam is a többieknek, hogy milyen fényes és közelinek tűnik ez a csillag, mintha nem is az lenne. Kis település és annak is a szélső házai voltak így kevés zavaró közvilágítás volt. Amikor ezt mondtam, a kollégák is felnéztek és mindenkinek úgy tűnt, hogy valóban kicsit furcsa az egész. Ebben a pillanatban ez a fényesség nagyon gyorsan helyet változtatott a sötét és csillagos égen. Nagyjából talán alig telhetett el egy másodperc, de a távolság amit a helyváltoztatás alatt megtett arra biztosan nem képes egy földi készítésű jármű.
Nos hát ez volt az első olyan élmény ami után kezdtem hinni abban, hogy valóban léteznek és itt vannak.
Hát ennyit bevezetésként és remélem nem untattam senkit.
Később majd leírom azt a történetet ami évekkel ezelőtt több napilapban is megjelent, de én azt úgy írom le ahogy azt nekem elmesélte a két hivatásos vadász barátom. Előzetesként csak annyit, hogy izgalmas és érdekes lesz és érdemes lesz majd elolvasni.

üzenetek