UFO-k Magyarországon? Bár tagadják de itt vannak. - Egyéb fórum

üzenetek

hozzászólások


popp
(tag)

Nyilván felvetések, de nagyon is elgondolkodtató dolgok. Először nézd meg és utána "szakérccsé" róla.. :P

[ Szerkesztve ]


AMD Power
(titán)

Lásd negyedik típusú találkozások című film.


finest
(őstag)
Blog

A paranormális jelenségek topikban leírtam én is egy ufós élményemet: [link].
Két második típusú találkozásom volt velük, amelyeknél egész pontosan tudom, h nem valami szokványos földi eredetű jármű volt, mert elég közel voltak hozzám. ;)


finest
(őstag)
Blog

Megtaláltam a beszámolót az elsőről is: [link]


zH.
(senior tag)
Blog

Tényleg azt hiszed ,hogy egyedük vagyunk?


Dylen
(aktív tag)

Az emberi primitívség és hinni nem akarás határtalan. :)


FehérHolló
(veterán)
Blog

Nem állítottam ilyet.
Ha végtelen az univerzum, akkor pontosan 1 a valószínűsége annak, hogy létezik értelmesnek tekinthető élet máshol is.
Ha nem végtelen, akkor is elég valószínű ahhoz, hogy számoljunk a lehetőséggel.

Az a valószínűtlen, hogy ha idejönnek/kapcsolatba lépnek velünk, akkor senki nem tudja ezt egyértelműen bizonyítani. Márpedig nem tud senki egyértelmű bizonyítékot felhozni ezekre az esetekre.

[ Szerkesztve ]


dave93
(őstag)

Nem vagyok öreg gyerek, de már így is túl sokszor lettem átb@szva az életben ahhoz, hogy mindent elhiggyek :) Ez egy olyan téma, ami nagyon megosztja az embereket, Neked ez a véleményed, másnak meg az, nem lehet általánosítani. A másik meg azt mondja erre, hogy az emberi hiszékenység határtalan :)
Hozzáteszem, szvsz is van máshol is élet, de konkrét bizonyítékok tényleg nincsenek.

[ Szerkesztve ]


AMD Power
(titán)

Én sem tudom elképzelni ,hogy csak mi lennénk.


Chaser
(titán)

Konkrét bizonyítékok nem is lesznek amíg a látogatók ténylegesen nem akarják, hogy tudjunk róluk. Gondolj bele, ha véletlen találnak is idegen járműveket és lényeket, akkor próbálják eltusolni. Egy nagyhatalomnak sem érdeke, hogy kiderüljön mégse nagyhatalom. Gyanítom vannak erre jól képzett brigádok minden nagyobb haderejű államban, "takarítók", akiknek egyetlen dolguk eltüntetni a nyomokat ha tényleg beesik 1-2 idegen. Magam részéről én egyáltalán nem tartom kizártnak más értelmes lények létezését, ugyanúgy arra sincs bizonyíték, hogy ne léteznének, addig meg akár létezhetnek is:) Néha-néha belegondolok milyen kicsi az esélye, hogy egy halott vagy félhalott bolygóból pár milliárd év alatt élő legyen. Elég csak megnézni a levegő összetételét, ha az oxigén pár százalékkal több lenne, akkor akár meg is gyulladhatna egy erősebb napsütésben, legalábbis a volt fizika tanárom ezt mesélte. Az egész bolygó, az összes élet mintha meg lenne tervezve szándékosan és nem véletlenek egybeesése. Egy barátom mesélte, a DNS felépítése 2-es számrendszerű, alátámasztani nem tudom, de nem szokott hülyeségeket beszélni, akit érdekel utánanéz. Mindenesetre valahogy nem tudom elhinni, hogy az egész világegyetemben rajtunk kívül nincs értelmes élet -elég gáz is lenne, mert az emberiség nem az értelemről híres-, lehet mi csak egy kísérlet eredménye vagyunk, az is lehet szándékosan teremtett valaki vagy valami, de persze lehet hogy minden csak véletlen, persze ki tudja azt meghatározni mi az a véletlen:) Ha valaki már olvasta a Bibliát -nem akarok vallási kérdést csinálni az "idegenekből" de ott is túl sok a véletlen-, akkor tudja hogy elég sok történelmi eseményt évszázadokkal hamarabb megírtak. Persze nem szó szerint kell venni azt a könyvet, hanem mint egy kódolt szöveget, legalábbis sztem. Akkor máris más megvilágításba kerül, hogy valaki állítólag 7 nap alatt teremtette ezt a bolygót. Lehet máshol 1 nap 1 milliárd év:) Mindenesetre egy gondolat bennem nagyon megmaradt: " vannak dolgok, amik a ti elméteknek még felfoghatatlanok". Hát bizony, ha hw-nek tekintjük az emberi agyat, akkor lehetnek benne részek amik egyszerűen ki vannak kapcsolva, letiltott SP-okként el lehet képzelni. Az viszont biztos, hogy a tudósok egyetértenek abban, hogy az agyunk legfeljebb 10%-át használjuk ki, egyesek szerint még 5-öt se. Ennek is biztos oka van, egyszer talán meg is tudjuk hogy pontosan mi. Akár vannak idegenek, akár nincsenek, túl sok a véletlen, én meg a magam részéről úgy vagyok vele nem hiszek a véletlenekben :N Persze nem is kajálok be minden trükkfelvételt meg hasonlót amit az internet szül, sajnos ma már ott tartunk, hogy nehéz megkülönböztetni a valódi és az átdolgozott videokat, sokan meg csak hírnevet akarnak meg szerepelni, így ha tényleg vannak is itt látogatók elsikkad a sok kamu között ha véletlen arról lenne kép vagy video :U /lehet így van kitalálva:)/


Chaser
(titán)

Sajnos a helikopter ezt nem tudja megcsinálni, még a legvadabb harci gépek sem. Én tudom milyen mozgásra gondol, pár rovar meg tudja csinálni de ember tervezte gépnek még nem sikerült:)


Tim82
(nagyúr)
Blog

''I think the surest sign that intelligent life exists elsewhere in the universe is that none of it has tried to contact us'' - Calvin & Hobbes

(Eszleny fórumtárs aláírásából. ;] )


FehérHolló
(veterán)
Blog

Blablabla. Nem akarsz esetleg körleveleket alkotni?

Első fele a hozzászólásodnak belevág a Deus Ex nevű játék/könyv/film történetláncába és világába. Sajnos már más kitalálta előtted.
A levegő mi a ráktól gyulladna meg magától? Nagyrészt nem éghető anyagokból áll. (Átlagosan 0.00006%-a éghető, hogy pontos legyek.)
A DNS bináris helix szerkezetű, két RNS szálból áll, melyek a kapcsolódási pontoknál egyenként 4 félék lehetnek. Kettes számrendszerhez annyi köze van, mint a 8-ashoz. Ja, hogy minden felírható 2-esben is? Sajnálom.
A hozzászólásod következő része megint Deus Ex.
A Bibliát kérlek ne keverd ide!
Az agy hogy a rákban jött ide?
A barátod kettes számrendszeres ötletét persze bekajáltad. Kár, hogy téged nem érdekelt annyira, hogy utánanézz. Csak továbbadod ellenőrzés nélkül. (Rekurzívan vissza a hozzászólásom elejére -> körlevél.)

[ Szerkesztve ]


vwpolopg
(őstag)
Blog

Az UFÓ észlelések nagyrésze a jó kis vidéki háziborhoz meg a házipáleszhez köthetők:D Ami igazi jelenség az ritka mint a fehérholló:D


poffsoft
(addikt)
Blog

ez eddig a legértelmesebb hozzászólás...
lehet, hogy te UFO vagy.... :C


MaciG
(addikt)
Blog

Tuti vannak köztünk UFO-k, én tömegesen találkozok velük nap mint nap a buszon.


tomcsi23
(veterán)

Az ATV-n szoktam látni párat. Tuti azok, mert a földönkívüli erőkkel hatalmukba kerítenek, s nem tudsz átkapcsolni. :U


EmberXY
(addikt)

Simán lehetséges, hogy vannak még rajtunk kívül fejlett civilizációk, akár fejlettebbek, akár fejletlenebbek nálunk.
A világegyetem elég nagy ahhoz, hogy bőven legyenek civilizált kultúrák rajtunk kívül, az sem kizárt, hogy az emberi élet körülményeit is "mások" alkották meg, nem tudhatjuk.

Abba is érdemes belegondolni, hogy az ősember szintjétől eljutottunk a mai modern technikához, ez a fejlődés nem kis dolog, ha mi képesek voltunk rá pár tízezer év alatt (vagy magunktól, vagy segítséggel), akkor mások is képesek lehetnek rá, ráadásul akár több millió évnyi fejlettséggel.
Nem kell ehhez összeesküvés elméleteket meg fantáziasztorikat kitalálni, józan paraszti ésszel belegondolva is lehetséges, tehát akár igazak is lehetnek az efféle beszámolók (az lehet, hogy még senki nem tudta kétséget kizáróan bizonyítani az állítását, de ugyanígy az ellenkezőjét sem tudta még senki bebizonyítani).

Einstein relativitás elmélete után már azt hiszem, hogy kevés olyan dolog van amit "nem hiszünk el".

[ Szerkesztve ]


eziskamu
(addikt)

Kevesebb viccet skacok, mert még ezt is bezárja valami túlbuzgó modi.
(Vagy tudnak valamit, és a "ne politizáljunk a PH"-n irányelv miatt zárogatják ;] )
Konkrét történeteket és értelmesebb véleményeket kéretik írni, ha lehet, mert engem is érdekel a téma.


Chaser
(titán)

DeusEx: játszottam vele pár órát, de nem fogott meg, szóval mindent saját kútfőből merítettem még a DeusEX előtt :P Ismerve a nagyhatalmak mozgatórugóját -a pénzt-, nem kell nagy fantázia ahhoz, hogy elképzeljem bármi olyan dologgal mit művelnek, ami veszélyezteti -vagy éppen elősegíti megteremteni- a lételemüket. Biztosan csak nekem olyan gyanús az elmúlt 100 év technikai fejlődése és paranoiás vagyok:)
Levegő nem gyullad van, ezt teljes mértékben rosszul mondtam. A levegőben található oxigén segíti az égést, minél nagyobb arányban van jelen annál jobban, önmagában az sem ég.
DNS: Nem vagyok genetikus, témával foglalkozó ember mondta, túlzottan nem érdekel, de ha úgy van ahogy te mondod az se változtat a véleményen, ahogy te le írod abból se az derül ki hogy a véletlennek bármi köze lenne hozzá. Mindenesetre nem csak úgy továbbadtam, jeleztem nekem ezt mondták, akit érdekel utánanéz.
Biblia: Számomra egy könyv, ami érdekesebb a többinél. Nem vagyok általános értelemben vett vallásos, meg nem is leszek, mindenki abban hisz amiben akar, viszont túl sok minden van abban a könyvben hogy csak úgy véletlen keletkezett volna és túl sokszor "véletlenül" telibetalál.
Agy: CSak jeleztem egy általánosságban elfogadott tényt az emberi agy kihasználtságáról, csak egyvalamire nem tud válaszolni egy tudós se, hogy mért van ez így. Ezzel vissza is kanyarodtam a Bibliához: " vannak dolgok, amik a ti elméteknek még felfoghatatlanok".
Körlevél: Jó hogy mondod, pár hónapja már nem néztem mailre, felnézek nehogy töröljék a reget:) Körlevél sajnos nem lesz, mert nincs a listámon senki.
Visszatérve az ufokhoz és legfőképpen az utasaikhoz, lehet vannak, lehet nincsenek, az biztos hogy addig nem fogunk tudni róluk amíg ők nem akarják bolygó szinten, hogy tudjunk róluk, de beszélgetni meg elméleteket gyártani lehet. Ha a stílusodon is tudsz változtatni lehet madárnak se nézlek ;]

szerk: EmberXY
"Simán lehetséges, hogy vannak még rajtunk kívül fejlett civilizációk, akár fejlettebbek, akár fejletlenebbek nálunk.
A világegyetem elég nagy ahhoz, hogy bőven legyenek civilizált kultúrák rajtunk kívül, az sem kizárt, hogy az emberi élet körülményeit is "mások" alkották meg, nem tudhatjuk.

Abba is érdemes belegondolni, hogy az ősember szintjétől eljutottunk a mai modern technikához, ez a fejlődés nem kis dolog, ha mi képesek voltunk rá pár tízezer év alatt (vagy magunktól, vagy segítséggel), akkor mások is képesek lehetnek rá, ráadásul akár több millió évnyi fejlettséggel."
Ugyanígy gondolom én is és a többi lehetséges civilizáció akár több ezer vagy millió évvel előttünk is lehet, legalábbis egy részük. Az, hogy mit nevezünk civilizációnak már más kérdés:)

[ Szerkesztve ]

üzenetek