VoIP telefonálás - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


zsero
(aktív tag)

Sziasztok, régóta használok VoIP-et mobiltelefonos alkalmazással. Az a problémám hogy nagyon sok szám nem megy VoIP-en keresztül. Van Commpeak accountom és Localphone-om, de még a legdrágább Commpeak sem tud tök egyszerű számokat felhívni.

Azt mondanám hogy 50-50% hogy egy tetszőleges számot fel tudok-e hívni VoIP-en.

Tudnátok olyan szolgáltatót aminél ez nem fordul elő? Csak kifelé hívásra használom a VoIP-et, semmi mást nem kell tudjon.


4Grider
(nagyúr)

A többség itt valamilyen Dellmont klónt használ. Pl. https://www.stuntcalls.com/ -ot.
De ők sem mindig tökéletesek minden irányba, persze mivel sokan használják őket, elég hamar javítani szokták a végződtetési problémákat.

[ Szerkesztve ]


goop
(őstag)

Nekem a múlt héten, bő 1 hónapos késséssel, mert január 3-án mondtam fel. Utolsó mailban említettem a fogyasztó védelmet, akkor jött meg a pénz órákon belül. :D

[ Szerkesztve ]


instantwater
(addikt)

A fogyasztóvédelem szóba hozása sokszor ajtókat nyit :DDD .


betyarr
(veterán)

mivel a digi jóárasított csomagjainak a napjai megvannak számlálva,ezért jóeséllyel visszatérek majd voipra.melyik a legolcsóbb jelenleg?ki mit használ olcsó hívásra?


4Grider
(nagyúr)

Én biztosan megvárnám, hogy mit ajánlanak fel a digi ügyfeleinek...


betyarr
(veterán)

nyilván megvárom,de már nagyon csúnya dolgokat hallani.és inkább legyek felkészült.
illetve,ahogy elnézem a vodafos pillanatnyi emelgetéseit,valahogy nem vagyok meggyőződve,hogy fantasztikus ajánlatokat osztogatnának (vezetékesből is vadás vagyok már,jobb híjján).
illetve,igaz ez a jelenlegi digis csomag egy elég tuti csomag,de ha ezt is emelgetnék,akkor nekem már nem érné meg fenntartani :(

szóval,valszeg mindenképpen mennék vissza voipra.


instantwater
(addikt)

Mit emelt a voda?
Kártyásoknak is emel?
Pont egy emelés miatt hagytam ott pár éve a Telenyomort.


4Grider
(nagyúr)

Az összes szolgáltató tavaly nyár és idén nyár között 14-15% környékén emel/emelt. Feltöltősök még nem kerültek a képbe, de ami késik, arra várni kell...


betyarr
(veterán)

vezetékes esetében közel 10%-ot,plusz a napokban jelentették be,hogy a 2. és 3. eszköz esetében (box,CI) 50%-os emelés :(((
ezek után erősen csodálkoznék,ha a mobiltarifák maradnának a régiben.és mivel a digi és a voda is már egy tőről fakad...szóval újra divatba fog jönni a voip,ami (számomra legalábbis) meg fogja érni még ilyen euro árak mellett is.callingcredit kicsit több mint 6huf hazai mobilra jelenleg,viszont nincs havisarc.

[ Szerkesztve ]


herdsman12
(őstag)

Telekomtól 3 napja jött SMS, hogy 05.01-től a Domino Fix perc és SMS 25-ről 27 Ft-ra emelkedik.


4Grider
(nagyúr)

Ha 28 Ft-ra emelnék,még akkor is kisebb lenne az emelés (12%), mint amit a postpaid előfizetőknél emeltek. Ez a 8% emelés viszont még majdnem barátinak is mondható, annyira, hogy az már gyanús. Valószínűleg akkor a mobilnetet fogják jobban emelni...


tibor23
(senior tag)

Nálam régebben 10 különféle voip szolgáltató volt beregisztrálva a Fritzbox-ba. Most szüntetem meg a Fonio-t (visszahordozom a Telekom optikára), és csak a Dellmont marad, az is főleg nemzetközi hívásokhoz. Sajnos náluk elég gyakori a katasztrofálisan szar hangminőség. Domino+Tuti+ kártya mellé teljesen felesleges a voip, ha nem hív nemzetközit az ember.


betyarr
(veterán)

nálam teljesen esetleges hogy mikor és mennyit telefonálok.nemzetközit nem hívok.a dominoval még csakcsak el is lennék,ha nem kellene a "most" opciót külön fizetni.
emlékeim szerint zoiperen telejesen jó volt a voip hívás,dedikált voip telón meg 1-2 alkalmon kívül sosem tapasztaltam problémát.így simán megérős a dellmont a pillanatnyi ~6huf mobiltarifával.
hej,azok régi szép idők,amikor fillérekért beszélhettünk voipon keresztül... :O


TZ1
(csendes tag)

Sziasztok!
A callingcreditnél vagyok már évek óta, de most valami történhetett!
Lemerült az egyenlegem, mert a +886907336460 számot hívtam többször! DEE NEM HÍVTAM!!
Ez hogy lehet? Köszönöm!! Azóta fel sem merem tölteni.


betyarr
(veterán)

valszeg feltörték a fiókodat.szvsz.


4Grider
(nagyúr)

Sokkal komolyabb jelszót kell kitalálj a fiókhoz és meg kell vizsgálnod egyesével azokat az eszközeidet, amikről voip hívást szoktál indítani, hogy mennyire biztonságosak (mennyire régen kaptak utoljára frissítéseket).


TZ1
(csendes tag)

Megreklamáltam és délelőtt már vissza is töltötték a számlámra. Tényleg komolyabb legalább 12 karakteres jelszavakat kell alkalmazni.


Bici
(félisten)

Sziasztok!

Létezik olyan VOIP szolgáltató, ami képes egy hazai szám nevében hívást indítani, illetve arra, hogy hívást irányítsak a szolgáltató androidos alkalmazására?

Előre köszi! :R

[ Szerkesztve ]


Stanlee
(őstag)
Blog

A kerdesed 2. reszet ki tudnad kerlek fejteni reszletesebben?

üzenetek