War Thunder - MMO Combat Game - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


KROK640
(veterán)
Blog

Igen, én is azt veszem észre, hogy amióta a prémem lejárt egyfolytában zaklat, hogy fizessek elő, másrészt mégjobban sz0pok. Toálisan az volt ma is az érzésem mind a két meccsben amit nyomtam, hogy free fragnek vagyok odatéve. T2-es kötvényfeladat : nyerjek egy csatát és legyek benne az első 5-ben. Volt két olyan vereségünk, ahol az utolsó háromban voltam.

" 1 hónapja csak ugyanazon a 4 pályán játszok" ne is mondd, már azt sem tudom hogy variáljak a letiltható pályákkal, mert ha valamelyikről leveszem a tiltást, hogy egy másikra rakhassam át, akkor a "felszabadult" pályát kezdi el spamelni. Az meg külön G3CI megoldás, hogyha pl az a feladatom, hogy dobjak ki X mennyislégű bázist, akkor elkezdi spamelni a reptérbirtoklást, ahol ugye esélyem sincs végrehajtani a feladatot, pláne, ha több bomber is van a presetemben. Aztán ha 8 percnél hamarabb kilépek, - mert nincs kedvem wastolni az időmet egy olyan meccsben ami nem visz közelebb a célomhoz - akkor meg még én kapok crewlockot, holott a játék volt hülye. Évek óta masszívan megyünk a user unfriendly irányba.
Azt már nem is említem, hoghy az új fórum egy átláthatatlan katyvasz, amit csak azok nem olvasnak akiknek kellene.

#16340 wednesday : 6.3-tól felfelé nem élvezem a meccseket, sőt, messzebb megyek, néhány kivételtől eltekintve már általában 4.3 felett sem, és ami tényleg élvezhető legjobban az 2.0 alatt van.

üzenetek