War Thunder - MMO Combat Game - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


Kotomicuki
(senior tag)

Ez egészen addig szép és jó elképzelés, amíg nem te vagy a csapatod első helyezettje..., 2 kill-el, vagy az utolsó, nullával, mert az ellenfél éppen - má' megin' - "buff-ot kapott" és már csak attól elszáll a tornyod, ha feléd fordul, míg neked nem talál, pattan, nem okoz komolyabb sérülést a lövésed, amiből nagyon vigyáz rá a gém, hogy ne lehessen sok/elegendő.

Ölj x tankot y-nal..., az első még 10 darab volt, aztán 20 lett és a végén már 30 darabos szériákat sem szégyenkezik bedobni, ami a fent vázolt, ilyenkor "megszokott" és általános állapotok közt több heti elfoglaltság is lehetne..., tehát ezeket is váltod/váltani fogod.
...és a F2P-nek a legtöbb az az ilyen, teljesíthetetlen kategóriába fog esni.

Most a dobj ki 12 bázist van bent - anno 6-tal kezdtük... - , de ma még csak 1, az az: egy olyan csata volt, amiben szerepelt kidobható bázis és akkor is tele volt az ég teteje vadásszal..., sz'al, nulla lett az eredmény - viszont lett 2 kill-em a (NEM prémium!) B7A2-vel, amivel kitörölhetem..., de legalább most ezt megengedte, mer' máskor még ezt sem szokta... ;]

Amennyiben a fent belinkelt csatámban tapasztalt körülményeket általánosnak mondhatnám, akkor én sem izgulnék, de az a havi/fél évi egy darab volt, amit nagyon be kell osztanom..., a "játék" szerint, mert olyat nem mostanában fogok megint "kapni".

Van több jármű, de pl. a 4.0-ás B-25-ön csak rank 2-es, tehát: alkalmatlan a BP-ra..., amíg a friss, szintén 4.0-ás, de már rank 3-as PBJ még szűz, tehát ez meg emiatt alkalmatlan a BP-ra... (vhogy rapülőt sokkal nehezebb/tovább tart kihúzni, mint tankokat, azonos BR-ban - AB&F2P)

és szerintem a játékban szereplő gépek - legalább - fele nem a neki megfelelő BR-ban/rank-ban van, vagy "csak" a fentiek miatt érzem így :C

[ Szerkesztve ]

üzenetek