War Thunder - MMO Combat Game - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


KROK640
(veterán)
Blog

Nekem is megvannak a német fában a régi olasz gépek :) Ez csak azoknak adatott meg akik az 1.69-es verzió (2017 május) előtt húzták ki őket. Mivel pont német fával kezdtem ezért hamar meglettek. Nem mellesleg az volt az utolsó patch amit érdemes volt várni, és ami még tényleg jobbá tette a játékot.

Nekem is az az érzésem, hogy a játékba bele van nyúlva.
Óraműpontossággal lehet arra számítani, hogy minél nagyobb a booster annál gyengébben fogok szerepelni egy adott meccsben, és annál biztosabb, hogy bármit is csináljak veszíteni fogtok, mégpedig igen gyorsan.
De hasonló az is, hogy amikor X db bázist kell kibombázni akkor van a reptérbirtoklás a végletekig beakadva, ha pedig nyerni kell mondjuk hármat, akkor simán lejön a 11 loss 1 win stat :( vagy ha X db assist kell akkor a közepe felé már nem tudod úgy meglőni a gépet, hogy ne kill legyen. És még sorolhatnám ...

Csak másik oldalról meg elég megnézni a Forza Horizon sorozatot, ott meg olyan irgalmatlan módon jutalmazzák a játékost minden apró szarért, hogy szinte érezni, hogy érted vannak. Oda szívesebben adom a pénzemet, mert nem az az elv, hogy fizetsz, vagy sz0psz.

üzenetek