Az online póker jövője

Vérvörös lapok, lángoló pakli, s az ördög osztja a lapokat: mit hoz a következő 10 év az online pókerben? – írta: Hunork, 11 éve

Zárszó

Összefoglalva: az online póker hírneve, így ismertsége, elismertsége mit sem fog változni. A termek racionális fúziója lesz elképzelhető, a versenyek/díjak szerkezetének optimalizálása, a pókerterem szoftverek stabilitása, szebbé tétele, a technikai újítások további alkalmazása (mobil eszközök, nagy kijelzők, 3D látványvilág), a játékosok számának növekedése.

Az iparág sorsa a körülötte lévő világtól függ, a technikai-gazdasági fejlődés üteme, valamint az online közösségi média határozza majd meg, milyen mértékű és minőségű változásokban lesz része.

Az online póker univerzumban az elmúlt tíz év sem hozott drámai fordulatokat, a Full Tilt bukását és az ezzel együtt járó amerikai törvényhozási reakciókat leszámítva.
Azonban sok, kisebb terem megszületett, így a bevételek növekedtek, éppen ezért a fentebb vázolt lehetőségek, valamint a politikai hozzáértés pozitív irányba fordulása lenne a kívánatos.

Az egyetlen fehér folt a napjainkban zajló Facebook-próbálkozás, melynek kimenetele csak sejthető. Nagyon fontos lenne elismertetni a játékot még jobban, mint hivatalos ágazatot, hiszen ha a jégkorong a csapatjátékok legférfiasabb sportja, akkor a pókerjáték a kártyajátékok legférfiasabb műfaja!

Még a Far Cry 3-ban is tolják!

Ami biztos: a póker élt, él, és mindig élni fog! Az online póker, míg lesz áram, virágozni fog, remélhetőleg egy szebb irányba.
Ha pedig mégsem lesz igazam, ha esetleg elviszik az összes energiát a Földről, akkor más nem marad hátra, mint leülni a lakásaink, házaink nappalijába, szórakozóhelyek, bárok, kocsmák asztalaihoz, és élőben játsszuk tovább eme pompás, férfias játékot.

Mert míg lesz alapanyag a kártyapaklik legyártásához (bár áram nélkül az is bajos lesz…), addig a játék nem hal ki.

Talán előbb mi, emberek...

Azóta történt

  • Gwent

    A Gwent mini kártyajáték olyan mint a politika, csak őszintébb - Sigismund Dijkstra.

  • Magic 2015 teszt – Egy játékos szemével

    A széria legújabb darabja ezúttal egy teljesen másfajta játékélményt kínál. Kérdés, hogy jó ez nekünk avagy sem?

Előzmények