Navon Raptor 7 - nem kihalt ragadozó

Jó minőségérzetű, kellemes tablet, ami megérte a pénzt, talán csak az akkumulátorra gyúrhattak volna még. – írta: d@vee, 10 éve

Játékok

A tab választásánál azért az is szempont volt, hogy a komolyabb játékokkal is megbirkózzon és ilyen téren nem is kell szégyenkeznie, amit próbáltam eddig, azokat viszi.

Mass Effect Infiltrator

Lazán elmegy, még csak nem is melegszik alatta, szerintem sokan ismerik a PC-s verziókat.

Minecraft Pocket Edition

Szerintem ezt sem kell bemutatni. Fancy grafikán, 75%-os látótávolsággal meg sem kottyan. Maximalizálhatjuk is a látótávolságot, csak akkor kicsit lassabb lesz, de nem fog akkor sem akadni.

Dead Space

Ismét csak egy közismert játék androidos verziója. Szintén megy rajta, de nagyon optimalizálatlan a játék, hiszen hajlamos megdöccenni néha, szűk helyen, fantasztikus effekt nélkül, míg nagyon tágas helyen, ellenféllel zsúfoltan vígan szaladgált...

Shadowgun Deadzone

A legkomolyabb játék a felsoroltak közül. Grafikailag is kimagasló az androidos játékok mezőnyében. Ellenben az optimalizálást sem rontották el, maximálisan kihasználja a tab teljesítményét, ultra beállításon "röccenés" nélkül fut, ha semmilyen más alkalmazás nem megy a háttérben.

Ezeken kívül ugyancsak max. grafikán ment a Dead Trigger második része, az első Shadowgun és a Samurai 2 is, ezek szintén a Shadowgun fejlesztőinek játékai. A GTA San Andreast is felraktam, ami ugyancsak jól futott, High grafikai beállításokkal, 75%-os látótávolság és nagy jármű forgalom mellett. Ezeken felül a Fruit Ninja, Deus Ex: The Fall, Deer Hunter 2014 is fent voltak/vannak, szintén nem okoznak csalódást sebesség tekintetében.
A játékfuttatás tekintetében ötösre vizsgázott.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények