Aliexpress tapasztalatok - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


V/
(titán)

Nincs, de milyen nyomkövetési azonosítót kaptál.


rokapet
(tag)

Az IOS-ben a Wallet app-ban van-e kártya felvéve, hogy használhasd vele az Apple Pay-t. Ha itt nincs felvett kártya, az Apple Pay-el sem tudsz fizetni, mert nincs mivel!

[ Szerkesztve ]


bobalazs
(nagyúr)
Blog

Cainiao Super Economy GlobalPresent
ECSCCA0007072356


V/
(titán)

Az AliExpress maygar regisztráció esetén magyrországi címre szállításnál fizetésre kettő opciót ad meg:
1 - Bankkártyák
2 - Google Pay
Ezek választhatóak, nincs más a oldlukon a fizetési opcióknál ez a kép arról készült:

Ha te Apple Pay-el akarsz fizetni akkor mivel nincs az opciók közt akkor gondolom kártyát választasz, akkor most mivel is fizetsz? Szerintem kártyával.
Nagyon nincs szó arról hogy a kártya betéti vagy hitel, fizikai vagy virtuális kártya.
A Google Pay mögött is lehet kártya, de akkor nem a kártyát választod fizetésnél hanem azt az opciót amit felajánlanak.


V/
(titán)

Összefoglaló 2. pont.
Mivel ezt Budapesten belföldi levélként kapja meg a Magyar Posta és országon belül nem kell vámolni (még) így vámkezelési díjat sem fognak kérni.


bobalazs
(nagyúr)
Blog

Jobban értesz hozzá, de pont ez van odaírva:
Cainiao Super Economy Global - Nyomkövetés nem biztosítva, EU-n kívüli postai azonosító, postai díjas.


rokapet
(tag)

Tudom, hogy mit választok, és az nem kártya, még ha "szerinted" az is! Magyar account, csak a telefon nyelve angol.

Szerk.: További találgatások elkerülése végett, igen, van bankkártya is felvéve, amit legfelül kitakartam. Ezer éve lejárt, csak benne maradt, azaz azzal fizikailag lehetetlen fizetni.

[ Szerkesztve ]


zoltanz
(nagyúr)
Blog

Eddig mindenem megjött rendesen. Most viszont semmi értesítést nem kaptam (mail, posta értedítő szelvény stb) Ali szerint a Cseh Dhl kézbesítette a küldeményt lakcímre. Január 14-15. -ei hétvégén. Most voltam a helyi postán, noncs ott állítólag a logisztikai központban lehet, túlterheltek. Mikor kb. és hol érdeklődjek továbbiakban? Köszi


V/
(titán)

De amit kaptál nyomkövetési azonosítót arra meg ez vonatkozik ez is a 2. pontban van leírva!

Ha valaki ECSCCA0001111001 formátumú küldemény azonosítót kap:
Ez egy Budapesten a Magyar Postának átadott üzleti e-kereskedelmi levélként menne hozzád, ami azt jelenti hogy az országon belülről a Magyar Postához kerülő küldeményeket (belföldi) nem kell vámolni és ezért díja sincs. Viszont nyomkövetési száma sem lesz.
ECSCCA00-sokat Nézd itt mert ez nem postai nyomkövetési szám, a megérkezés után (Arrived Budapest) látod hogy Arrive at local delivery office azután 2-10 munkanap a kézbesítés. Az Arrive at local delivery office azt jelenti hogy akkor adta át a Cainiao a Magyar Postának, nem a kézbesítő postára érkezik meg.
A Magyar Posta dolgozója kézbesíti a levél kézbesítési szabályok alapján. Ami azt jelenti hogy ha a küldemény 24 mm-nél vékonyabb és behelyezhető a postaládába akkor a leveles postás kézbesíti, ha nem ilyen a küldemény (vastagabb 24 mm-nél vagy más okból nem helyezhető a postaládába) akkor értesítést kapsz (sms vagy papíros) és postán a hivatali kézbesítőknél veheted át.
Mivel csak normál levél, nincs nyomkövetési száma, ha nem kapod meg nem tudsz a Postán reklamálni.

[ Szerkesztve ]


V/
(titán)

Én azt írtam amit látok és egy teljesen új fióknál nem jelent meg a böngészős felületen az Apple Pay.
De akkor az általad feltöltött kép alapján ha Apple operációs rendszert (iOS, macOS) használ valaki, akkor neki nem lesz Google Pay, hanem Apple Pay és bankkártya a fizetési eszköz.

Ha valki legközelebb kérdezi hog yhova lett a PayPal akkor pontos információt tudok neki adni, ezért köszönöm a kiegészítést. :R
Én "le vagyok maradva" mert eleve nem szeretem az Apple termékeket, sem számítástechnikai, sem mobiltelefon vonalon (az indokolatlan túlárazás miatt) így azok specialitásait nem ismerem, nem érdekelnek.

[ Szerkesztve ]


rokapet
(tag)

No offense! :)

Az account-om amúgy elég régi, de az IOS-es app-ot csak mostanság kezdtem el használni. Először én is a Paypal-t kerestem... :))


andris5
(tag)

Sziasztok! Kérlek segítsetek a következőben, hasonlóval még nem találkoztam:

Rendeltem termékeket október 25.-én ami természetesen nem jött meg. Január 25-étől tudok disputot nyitni (Estimated delivery date: Jan 25, 2023). A mai nappal gondoltam jelzem ahogy szoktam de mikor kiválasztom a "Item not received" opciót a következő szöveg fogad: Refund can't be processed right now (Latest tracking available. If you don't receive your order by 2023-02-01 01:58:24, you can apply for a refund.)

Tudok valamit tenni? Gondolom megy az újév, persze leszek türelemmel de már csak 5 nap áll rendelkezésre hogy jelezzem (The system will automatically confirm receipt after 5 days. If there are any problems, you can apply for a refund/return within 15 days of confirming receipt.)

Tisztelettel köszönöm a segítséget!
Andris5


cof
(veterán)

02.01-től még lesz 15 napod ügyet nyitni.


andris5
(tag)

Nem tudom illő e h.sz.-ben megköszönni :S ...

Köszönöm a segítséget!


klári1
(friss újonc)

Miért nem tudok az aliexpresszről egy termékből több darabot rendelni, nem engedi. Ott a jel, hogy plusz, de nem engedi. Borzasztó kezdő vagyok, még a regisztrációt is csak a fac.-el tudtam megcsinálni.


V/
(titán)

Mit használsz mobil app vagy böngésző? Ha böngésző akkor az oldal fordítása, a reklámblokkoló vagy a böngésző túl szigorú védelme megakadályozhatja az oldal normális működését
De ha ki van választva a termék a darabszám előtt ha lenen több opciója azután a darabszám növelésnek működnie kell.

Ha a fac.-el azt jelenti hogy Facebook regisztrációt vittél tovább, akkor hiányozhatnak a cím adataid ha az a Facebook-on sincs kitöltve, így mindenképp ellenőrizd az adatokat.

[ Szerkesztve ]


cof
(veterán)

Friss regisztrációnál van olyan termék ami nagyon kedvezményes, és abból csak egyet lehet ilyen olcsón.

Welcome Deal cuccok, régebben New user bonus volt. Kupon meg totál megszűnt ahogy nézem, pedig nem volt rossz 4/3$.


V/
(titán)

Tudtommal a mennyiség kiválasztása azoknál sincs blokkolva csak egy figyelmeztetés.

[ Szerkesztve ]


cof
(veterán)

Természetesen van. De te is tesztelheted ha nyitsz egy Ali oldalt inkognitó módban.

[kép]

[ Szerkesztve ]


V/
(titán)

Szerintem teljes egyértelmű a szöveg ami mellé van írva (1 pieces at most per customer), hogy egy személy csak egyet vásárolhat, így nincs sok értelme emelni a mennyiséget, de a kérdésből semmi nem utalt arra hogy új felhasználói vásárlásról van szó.

[ Szerkesztve ]

üzenetek