AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk - Videokártyák fórum

üzenetek

hozzászólások


sutyi^
(senior tag)

Érdekes módon csak az MSI, Gigabyte és ASUS kapott 12Gbps RAM-ot a jelek szerint.

Mivel a kiküldött teszt példányokon mindegyiken 14Gbps chipek vannak, lehet még sincs lassabb memóriás csomag (eddig is csak spekuláció), de akkor marad a kapzsisági tényező. Inkább behoznak még egy drágább SKU-t, mert csak.

ASUS is és MSI próbál a legdrágább kivitelekre terelni, mindkét oldalon ami nem Gaming X / STRIX azon elég gatya a hűtés.
Irtó kíváncsi leszek ennek a végkifejletére. Biztos van olyan, aki majd 150e Ft-t, vagy még többet ad ki egy RX5600XT-ért, mikor ugyanazzal a hűtéssel olcsóbban kapni RX5700-at. Már ahol legalább a webboltokban listázzák, pl. Ipon.

Megtarthatják őket. ASUS is most hozza be TUF EVO modelleket 5700-ból, másik bordával és ventivel. Én tegnap bepattintottam a gépbe a Sapphire féle 5600XT-t. BIOS lefrissíttettem nagyjából 2 perc alatt. Perf BIOS-szal is 65-75°C között elketyeg, halkan.

Driver nem 100%-os sajnos, de komoly gondba nem futottam. Adok neki egy 2-3 hónap esélyt, aztán meglátjuk.

GTX 660 óta csak GeForce volt a gépben nem feltétlenül mindig azt akartam volt venni, csak úgy hozta az élet hogy olcsón sikerült hozzájutni az azt követő darabokhoz. Mostanra kicsit ráuntam a zöldoldali ökoszisztémára.

Olyanoknak akik viszont nem kísérletező kedvűek, azoknak jelenleg nem ajánlanám, amíg nem rakják rendben a szoftveres körítést.

üzenetek