Autóápolás, karbantartás, fényezés - Technika, hobbi, otthon fórum

üzenetek

hozzászólások


d4d
(tag)

Ebben az esetben nem egyszerű tisztítószerről van szó, egy kicsit többet ígérnek, vannak olyan tulajdonságai ami túlmutat egy alap tisztítószeren. Belinkelek egy magyar leírást.

Természetesen a szer mellé kell valami normális felszerelés, néhány különböző ecsettel, 1-2 kefe, vannak ezek a "scrub pad"-ok, amik szintén jók. Nekem óriási segítség lett a kis makita légfúvó, amivel a maradék szert, habot ki tudom fújkálni a szűk, hozzáférhetetlen helyekről. Maximálisan megérte megvenni. Szeretni kell ezt a babrálós aprólékos, órákig tartó tökölést. De minél több és jobb, minőségibb eszközöd van annál könnyebb és főleg gyorsabb lesz a munka. Bár én ezt a legyen kész minél gyorsabban mentalitást nem szeretem. Bármilyen munka esetében, ahol az időtényező is játszik, ott nagyon benne van, hogy a minőség rovására fog menni a dolog.
Nem mondom, hogy minden részét szeretem mert pl a porszívózásba bele lehet izzadni rendesen, főleg amikor hozzáférhetetlen helyeket akarsz megcsinálni alaposabban egy alapból is nehezen porszívózható 15-20 évnyi koszt, homokot, erősen ragaszkodó növényi darabkákat meg ki tudja miket rejtegető szőnyegen. Na ha valami, ez el tudja venni a kedvem időnként, mert látom hogy hiába szüttyögnék még egy órát, akkor se lenne tökéletes. Ezekre kell figyelni, néha elengedni, ami nem megy és inkább a többi területre koncentrálni. Alapvetően kikapcsolódásból, hobbiból csinálom, nem azért hogy idegeskedjek..

üzenetek