Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


FeRRaR1
(őstag)

Nem és nem. Nem csinálja jól, undorítóan hangzik. Másrészt személy szerint ugyan az a bajom vele mint a kamu kipuval, kamu légbeömlővel, hogy KAMU.

Illetve lehet venni normális benzines motorral is új autókat, nem a szuper sport kategóriában is. Lexus LC500, szívó V8. Mustang GT, szívó V8, Akár a Macan GTS, twinturbo V6, Nissan GTR, turbo V6, nagyon sok a turbo V8 is a piacon...

Mindegy is nem írok regényt. Valakinek elég ha nagyjából átverik az érzékszerveit, valakinek nem.

Hatékonyságról meg annyit hogy ha le tud vinni a ringre vagy Skóciába családdal, csomaggal, ott csapatni, pályázni, felfedezni. Majd haza ugyan ez, alsó hangon 1000km probléma nélkül. Nem az hogy való életben talán elmegy 2-300km távot. Es akkor töltsed órákat, keress töltőt, ja az nem működik, amaz foglalt, amahhoz kell egy 8. app. A közvetkezőnél már áll a sor... A reklámozott gyorsaságot egyik sem tudja.

Mondom a valós mérnöki munkát díjazom benne. Futómű és hajtás lánc főleg. A "hangmérnököket" nem.

Alapvetően jó hogy van egy élményre kihegyezett EV. Kihoztak amit lehet egy elektromos 2.2 tonnás SUV-ból. Illetve tetszik hogy nem arra gyúrtak rá hogy itt van 1000 lóerő, ez jó. Illetve talán az első EV a Polestar 2 óta amit ki akarok próbálni.

Qru

Soha, makacs vagyok, V6, V8, V10, boxer 6-al fogok járni amég a föld kerek.

[ Szerkesztve ]

üzenetek