Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


FeRRaR1
(őstag)

Elvileg ez az első ami kibír 20 perc komolyabb veretest akksi vagy fék vagy motor túlmelegedés nélkül.

Igaz részben, de mikor van 8 lapozós oldal meg 1001 almenü, nem lenne kedvem ott böngészni hogy most ufo hang legyen vagy sor 4, durrogjon a hangszóró (LoL), legyen kamu váltó és társai...

Van rajta egy mód ami 40 lóerővel visszább veszi a kakaót, meg feltekeri a hűtéseket és akkor mehet a 20 perc.

Eddig főként a fek volt gond az EV-ken. Nagy általánosságban fel korig mentek el akksi túlmelegedés nélkül pl szinte az összes Tesla. Viszont a legtöbbször nem jutottal el odáig, mert a kor negyedénél mar nem volt féked. A track pack model S Plaid volt kivetél, az kibírt egy kort.

Egyre több embernek felel meg az EV, de a merkedesz pl most torolt egy teljes EV platformot a visszaeső EV kereslet miatt. Vagy a használt EV árakról volt most egy Carwow video, hogy a legtöbb 25-35% kozott veszit erteket az elso evben, de szerintem alá saccolt a valóságban picit tobbet vesztett a Taycan Turbo pl. egy ev alatt 60.000 font kuka.

Mindegy is, akinek bejon es megfelel vegye. De ne akarjak lenyomni a torkomon minden aron.

Jo kis akksi gyarak, megnagyobb kinatol valo fugges...

Legyen jo benzin, diesel, EV kinalat, 0 piac manipulacio es OKTATAS hogy kinek mi felel meg a legjobban és vegye azt. Tudom mese világban élek... :W

ANDROID???

Na örülök hogy neked is jól működik. Nalam nagyon tartos es azonnal megoldott rengeteg zsaner es kapu hangot. Zsanert mindenhol, szekreny, benti ajto, kocsi ajto, csomagter ajto, kerti szerszam.... Jo cucc.

[ Szerkesztve ]

üzenetek