Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


FeRRaR1
(őstag)

4 hengeres 2,5 tonnas C63 egy szegyen. Aki jar az tudja hogy nem a 30 euro / kor jegy a draga. Ha nem hogy megeszik 30 euro benzint / feket / gumit is 1-2 kor alatt.

Motor és kenés függő mi mennyire bírja. Porsche 911 motorok amiket ott hajtanak álltálában elmennek 20-40k kilométert csak pályán felújítás / csere előtt.

De ha épített gép, közben is ledönthetik hogy mit mennyire hegyeznek ki. Üzem órás vagy minél strapa bíróbb és kicsit visszafogottabb legyen.

Nekem is volt olyan tura hogy ring oda, vissza, 2-3 nap pályázás és annyi volt a zsir új fek pofa szettnek. Es elmenyre mentem nem idore / nem volt hataron hajtva csak 80-85%-on.

Az enyémre 1930-at irnak de mindegy is. Nehez nyilvan. De akkor is van egy jo hangja, be tudok pakolni csaladostol, lemenni, elvezni teli szajjal vigyorogva minden kort, majd haza jonni. Mind ezt este vezetve ameg a csajok alsznak es nincs forgalom.

Ezt EV nem tudja. Sot a 99%-uk annyira messze áll barmi élménytől a 0-100-at leszámítva hogy messzebb nem is lehetne.

Rosszabb a hangjuk mert rontják direkt, meg több filter es rezonancia elnyelő kamra, meg alacsonyabb hang normák. Ami nyilván a sportos kocsikat érinti leginkább.

Reszben egyet értek. De akkor is az a jó élmény EV ami benzinest utánoz? Annyira lerontottak mar a belső égésű kínálatot benzin gőzös szempontból hogy mar kezd jó ajánlatnak tűnni az EV? Ha nincs ló jó a szamár is?

Vissza sirom a napokat mikor szakadtam a rohogestol az elso kamu kipus hang generatoros mercin. Nem tudtam mit hoznak majd az evek.

De szerencsére van meg remény. Ha nagyon akarnék biztos lenne vagy 20 típus amit ki lehetne gyűjteni hogy jó benzines.

Illetve hamarosan remélem lesz idom / energiám a manuális könnyű gépre, kibelezni, csövezni, csapatni pályán vele.

Elmenyrol meg annyit hogy a Porsche gyorsabb, jobban fekez, a Volvo szebben szol, jobban kanyarodik. Viszont hiba lassabb, több az érzelem miközben vezeted. Ezert a Macant siman be fogom aldozni 911 + valami könnyűre. GTS ami nemrég elment mar itt lehetne szóval ha van idom vadászok. De most pl nem nagyon van :(

üzenetek