[RIOS ERROR] Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja - LOGOUT.hu Hozzászólások [RIOS ERROR]

Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja - Lokál fórum

üzenetek

[RIOS ERROR] [RIOS ERROR]

hozzászólások

[RIOS ERROR]

barnam_
(nagyúr)
Blog
[RIOS ERROR]

Én speciel nem nagyon éreztem különbséget a Berlinben és az otthon vásárolt Pick szalámi között. Aztán lehet, hogy az ízlelő bimbóim nem elég fejlettek :)
Mindenesetre miután megnéztem, hogy vagy 44% a zsírtartalma ("team koleszterin"...), inkább letettem róla, azóta rá se bírok nézni :DDD


2ozzmexy
(aktív tag)
[RIOS ERROR]

jaj, ne is mond, tegnap voltam intersparba (me' megszaladt :DDD ) aztán nézem hogy a második vákuum csomagolt szeletelt Pick szalámi 249... ja, csak az első 749... mindegy, nézem tovább szénhidrát egyebek, na akkor ez itt marad...
A hülye szénhidrát csökkentett diétám miatt oda kell figyelnem a szénhidrát bevitelre. :O Pedig ugye úgy 500/csomagra jött volna ki a matek, mint az S-Budget paprikás szalámi, de hát a saját márkás jobb számokat tudott produkálni. :U Viszont ha 44% akkor tudom miért volt annyi a szénhidrát érték amennyi... :R

[ Szerkesztve ]


Qru
(MODERÁTOR)
Blog
[RIOS ERROR]

Én bezzeg megeszem az olcsó szrt, hogy teljen fúrt/mart tárcsára. :DDD


6030D
(Ármester)
[RIOS ERROR]

Téliszalámiban mennyi szénhidrát van? 0,5-1 g? A zsírt nézted, nem?


barnam_
(nagyúr)
Blog
[RIOS ERROR]

A szénhidrát tartalomra nem emlékszem, de ugyanaz a zsíros mócsing itt is. Persze a rengeteg só meg paprika miatt nem érezni.

Az S-Budgetet is a Pick gyártja, nem? Legalábbis úgy emlékszem, amikor még anno Sparba jártam otthon.


barnam_
(nagyúr)
Blog
[RIOS ERROR]

Az a baj, hogy már az olcsó kaja is drága...


brumi1024
(veterán)
[RIOS ERROR]

Zsir lesz az inkabb, igen.


kelly416
(veterán)
[RIOS ERROR]

Annyira nem az íze, hanem a mócsingok. És most lehet jönni azzal, hogy régen minden jobb volt, de nagyobbacska gyerek koromban, azaz a 90-es években nem akadt a fogam közé a szalámi meg a kolbász. Most meg azért nem eszem, mert mindig van 1-2 mócsing ami beszorul a fogaim közé vagy valami olyan keményre harapok, mintha csont lenne. Mert valószínűleg az. Berlinben évekkel ez előtt bekíváncsiskodtam egy szalámi darabot szendónak, hát már szeleteléskor sem érződött olyannak az állaga, meg evés után sem kellett azonnal fogkefe, dugvaevő, rambórágó (fogvájó).
Aztán amikor tavaly ősszel hugoméknál voltam, direkt teszteltem még egyet, az eredmény ugyanaz, sokkal jobban fel van dolgozva vagy jobb az alapanyaga.


Qru
(MODERÁTOR)
Blog
[RIOS ERROR]

Ezért nincs lyuggatott tárcsa Bubin. :((

Na meg mert focvis szerint japó gépen S2000 alatt ciki. :D

[ Szerkesztve ]


Reggie0
(félisten)
[RIOS ERROR]

Szerintem nincs gond a turboval, foleg ha van hozza elektromos kompresszor is, ami a turbolyukat at tudja hidalni.


FeRRaR1
(őstag)
[RIOS ERROR]

Kinek mi, ha élmény kell én szívó benzin párti vagyok. Bárkit aki vezette megkérdezel melyik a legjobb Porsche a kínálatban, mindenki egyértelműen GT3 RS.

Szívó benzin + kisebb súly.

Komplikált, nehéz, rosszabb a hangja. Használtan horror lesz a fenntartása az garantált... Fő ok az hogy megugorja az Euro 7-et.

Megint arról van szó hogy nem azt gyártanak amit szeretnének, ha nem amit szabad / lehet az adott rendszerben. Lásd új C63 AMG. :U

Persze abból amennyire lehet jót akar kihozni legalább a Porsche.


Reggie0
(félisten)
[RIOS ERROR]

Meglepodnek, ha mindenki azt mondana, hogy az NA jobb, ez mar csak statisztikailag is lehetetlen. Eleg sok ellenvelemenyt is olvasni. A hang meg elegge egyeni kerdes, sokak szerint nincs erdemi kulonbseg koztuk, sokkal tobb mulik inkabb az auto hangszigetelesenek tuningolasan, attol fugg belul mit hallasz belole.

[ Szerkesztve ]


brumi1024
(veterán)
[RIOS ERROR]

Mondjuk eleg sokat mernek arra tenni, hogy a hibrid GTS-t sokkal olcsobb fenntartani, mint a GT3 RS-t. ;]

Annak egyebkent, hogy a GT3 RS a legjobb nem az az oka, hogy szivo, hanem hogy a palyaautozas es a range "beszerezheto" teteje kb (ugye jelenleg nincs, de lehet meg GT2 RS) . Nyilvan remek az a motor, de messze nem az a legnagyobb truvaj abban az autoban. Utcara egyebkent en inkabb vinnem a GT3 Touringot, vagy meginkabb az S/T-t.

[ Szerkesztve ]


MunezXBK
(nagyúr)
[RIOS ERROR]

Panamera is jófajta.


2ozzmexy
(aktív tag)
[RIOS ERROR]

Az az, 0,5g alatt van a szénhidrát 100g termékben, de a zsír 17g, amire felhívta a dietetikus a figyelmem hogy tartsam lent, mert a koleszterin picit magas. A szénhidrátot meg azért mert sokat ülök és csak hízni fogok tőle... meg a szívemnek se tesz jót.
Stresszes élet ezzel jár. :DDD


Reggie0
(félisten)
[RIOS ERROR]

En siman lefogytam es rogton helyreallt a trigliceridem es a koleszterinem, pedig van stressz boven.

[ Szerkesztve ]


Szoszo94
(őstag)
Blog
[RIOS ERROR]

Stresszes élet ezzel jár, az életed pedig emiatt stresszes már - micsoda körforgás :DDD


2ozzmexy
(aktív tag)
[RIOS ERROR]

Nem erre értettem, mind1. :R
Más okból stresszes.


Szoszo94
(őstag)
Blog
[RIOS ERROR]

Értettem, csak kicsit bökdösődtem :B :R


2ozzmexy
(aktív tag)
[RIOS ERROR]

Most napi 2500kcal-s diétán vagyok, a lehetőségekhez mérten legkevesebb szénhidrátot és zsírt szabad bevinnem, és akkor jók lesznek az értékek is az okosak szerint, én meg elhiszem nekik. Ők elhiszik nekem ha egy ÁVK csere vagy egy gyújtótrafó, én meg elhiszem nekik ha azt mondják így élek tovább, "kinek mit intézet a kormánya"... :))

üzenetek

[RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR]