Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


kelly416
(veterán)

Nekem az tetszett, amikor panaszkodtak a használók a gyenge térerőre, erre kiderült, hogy mind hülye, rosszul fogja a telefont, letakarja az ujjával az antennát. ;]


Alusky
(aktív tag)
Blog

Nem tudom a mostani szifonok milyenek, de a 8 Plusnál még mindig jelen van, hogy ha máshogy fogom akkor jobban megy a wifi. Rámarkolok akkor nem is találja meg, ha két ujjal fogom akkor simán. Nyomok egy Speedtesztet és ha belerakom a tenyerembe negyedelődik a sebesség és az SE 1st is ugyanilyen volt. Ez a térerős probléma meg a 4-nél volt, úgyhogy legalább 5-6 generáción keresztül nem foglalkoztak vele érdemben, max a sim térerővel, de a wifivel nem.

Persze azért a Tesla meg az Apple ilyen szempontból nem teljesen összehasonlítható, az egyik nagyon patent dolgokat csinál csak autisták és mindig a felhasználó a hülye, a másik meg nem csinál patent dolgokat (ami felróható részben a fiatalságuknak), csak az elektromos hajtás meg az önvezető rész az amiben előrébb vannak. Már amikor nem megy neki vonatoknak :DDD , bár ott a sofőr se volt normális.

[ Szerkesztve ]


2ozzmexy
(aktív tag)

Szinte mindegyik önvezetős balesetben a sofőr a debil...
Autopilot a neve, de nem sofőr, nem vezet helyetted, döntést hozni összetett forgalmi szituációban rossz körülmények között meg nem is lenne képes, még az AI sem. Sőt, sok elő ember rosszabb döntéseket hoz, nézzük meg ha már vonat, hogy hányan hajtottak a vonat elé és hányszor a tesla Autopilot... :R


FeRRaR1
(őstag)

De akkor arányokat is hpgy a sofőrök 0,05% megy vonat elé, az autopilot használok x százalékával szemben (példa csak)

Egyébként szvsz soha nem lesz teljes címtől címig önvezetés.

Ahhoz egy nagyon ismert és erre teljessen felkészített útszakasz kéne. Erre még autópályán se tudják megoldani hibátlanul. mindegy is, most az ai a buzz word nem az önvezetés ;]


FeRRaR1
(őstag)

Mindig a júzer a hülye. :DDD

Egyik gyártó se szent, félre értés ne essék. De nekem az apple a legkevésbé szimpatikus. Kiugrálnak a foxconn dolgozók a gyártó sorról? Jobb körülményeket nekik? Nem. Feszítsünk ki egy suicide biztos hálót :W

Vagy a legnagyobb, legrondább paca a piacon már fícsör. Dájnemik ájlend. Meg anyád :DDD

USB csak az EU miatt van. De ott is a legtöbb még USB 2. Mikori is az a szabvány?

Sokminden van, sajnos senki se szent. Amint kihullik a 6,5 éves Note 9 launch editionom nem tudom mit veszek. Nincs olyan ami tetszik. Egy se. Mindegyiken van sziget vagy lyuk. Jack, toll hiánya... nem akarok funkciókat bukni.

Jelenleg Redmi note 13 Pro-t vennék mert Snapdragon, végre jó a kamerája és viszonylag olcsó nagyon jó kijelzővel, jackel, gyorstöltővel a dobozban ami annyira gyors hogy az apple vagy szarszung a negyedét tudja talán. Persze ha külön megveszed :W


2ozzmexy
(aktív tag)

Igen, úgy értettem hogy nézzük meg azt az évet amikor a baleset történt, hogy abban az évben hányat csinált a tesla és hányat az élő sofőrök. Ebben az esetben is ott van még az arányuk, hogy mennyi önvezető tesla van és mennyi élő sofőr. Eláruljam miért ez maradt meg? Az ingerküszöb, az hogy borsodban egy kőműves furgon kihajtott a bzmot elé, 4 halott, már nem üti meg az ingerküszöböt, de ha Muskot lehet fikázni akkor indul a Jam-elés azonnal... Mindez puszta irigység, mert ő megcsinálta ami más nem tudott, ennyi. Nyilván ő sem szent, de na, amit meg kell neki adni azt meg kell.


Alusky
(aktív tag)
Blog

Mentem a boltba, sétálok át a parkolón az úton meg végig egy autó földre érő hátsó dobbal. Full Usa vagyunk. :DDD Már csak a félig elkopott befékezett alufelni ami hiányzik.


FeRRaR1
(őstag)

USA USA USA!!!!!!!!
Ha ilyenekért se szednek ki... [link]
Szakadtam a videón :DDD


MunezXBK
(nagyúr)

Nálunk már van egy kis gond, az eső miatt. KÉP


F_Zolee
(veterán)

Itt is. Mehettünk haza, mert nem jött vissza az áram melóba. :D


MunezXBK
(nagyúr)

Itt kicsit komolyabb, katasztrófahelyzet van kihirdetve.


bitpork
(veterán)
Blog

Pedig a képen csak az látszik h a tűzcsapból locsolnak.


MunezXBK
(nagyúr)

Csatornából locsolják a folyóba, ami már kiöntött. :D


kisza25
(félisten)
Blog

Itt is esik, szóval fűnyírás helyett :D


Alusky
(aktív tag)
Blog

Itt meg pár napja leesett valaki telefonja a kocsitetőről és az esést/lassulást érzékelve riasztotta a 112-t, bár azt nem tudom, hogy hogy a fenébe működik ez, de kivonult a fél megye aztán megtalálták a telefont az árokban. Majd a tulaj barátnője odafáradt érte. :W
2 tűzoltó, egy mentő meg egy rendőr. Édes Istenem...


MunezXBK
(nagyúr)

Iphone csinál ilyet.


Alusky
(aktív tag)
Blog

Az volt igen, nálam ki is van kapcsolva ez, csak a működését nem értem a központ felé, mert ezek szerint nem felhívja a 112-t, különben mivel nem szól bele senki nem is vonulnának ki. Ezek szerint van valami szerződéses kapcsolat a szifon meg a 112 között, hogy az applikáció adataira is vonulnak.

Felesleges dolognak tartom. Még két falu között is fél perc múlva jön egy autó mögöttem vagy szembe, egyszerűen nem látom értelmét a fals riasztások miatt, hogy ennek bármi előnye lenne az életem megmentésében. És a tűzoltók posztjában sem igazán díjazták, pláne, hogy a tulajt kicsit sem izgatta az egész.

Jó oké, éjszaka nem fog jönni senki órákig aki észrevenné hogy ájultan fekszem az autómban a fának ütközve, az valid akkor hasznos.

[ Szerkesztve ]


aero.
(veterán)
Blog

A telefon elvileg autóbaleset esetén, ha a felhasználó nem reagált és kapcsolta ki az automata segítségkérést, fel fogja hívni az adott ország központi segélyhívó telefonszámát, majd egy folyamatosan ismétlődő üzenetet fog lejátszani, melyben elmondja, hogy az iPhone tulajdonosa balesetet szenvedett, majd hozzáteszi a GPS-koordinátákat, hogy hol.


2ozzmexy
(aktív tag)

IPhone, sorry, nem nekünk gyártják hanem USA piacra, ők a célközönség, mi csupán villogni akarunk vele...
Bár nekem is az a céges, mert piacot akarnak nyerni így veszett jó céges elofizu van hozzá, brutálisan jó konstrukcióval... valami havi 5000 a készülék plusz az előfizetés 20 vagy 30%-át elengedik hűséggel meg mindennel két évre biztosítással stb. Hogy milyen szerződést írt a főnököm a vodával azt nem tudom, de valami nevetséges pénz máig a 14esem és bírja, biometrikus azonosítás a céges dolgokhoz meg csiribirizabszalma. Ja és beütik a számát a vodánál, aztán kb maga Lőrinc jön beszélgetni hogy miben segíthet... :DDD


haromegesz14
(aktív tag)

Sziasztok,

Segítségeteket szeretném kérni céges autó lakossági zónában való várakozási "engedélyeztetésében"!

Erzsébetváros azon részén élek albérletben, amely a meghatározott időintervallum felül csak a lakossági várakozási engedéllyel rendelkező gépjárművel történő parkolásra ad lehetőség. Nyilván pár sarokkal távolabb parkolhatok a belvárosra jellemzően szabott tarifáért cserébe.

Munkavégzésem jellegéből adódóan szinte mindig nálam a céges autó, viszont a parkolás lehetőségei a kerületben elég szűkösek a környéken meghatározott lakossági zónák miatt, amíg a parkolás költségei viszont nem tekinthetőek gazdaságosnak.

Sajnos úgy olvasom, hogy Erzsébetvárosban ilyen "lakossági" jogosultságot kifejezetten csak azoknak van lehetősége igényelni, akiknek állandó lakhelyként megjelölt címe van a kerületből, nem pedig ideiglenes tartózkodási helye.

Albérlőként van bármi lehetőségem, hogy a kizárólagos "lakossági" parkolóhelyek is igénybe tudjam venni? Illetve hogy a zónákra érvényesen megszabott parkolási tarifa helyett a jóval gazdaságosabb, évi pár ezer forintos díj megfizetésért cserébe parkolhassak?

üzenetek