Cyberpunk 2077 - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


GhanBuri Ghan
(őstag)
Blog

Az én stílusomhoz a thief megközelítés áll a legközelebb, ne haljon meg senki, ne riasszon be senki. Nue non-lethal moddal eddig a legjobb eszköz ehhez, de sok kötelező harcban ugye nem lehet lopakodni.
Az jó poén, amikor az air dash a tár tartalmát egyhatod részével növeli, ez jól jön a Wild dog mellé, csak billentyűvel játszva (muszáj lövöldözéskor kontrollerről egérre áttérni, mert a célzásrásegítést teljesen kikapcsoltam :) ) elég körülményes, mondhatni szinte lehetetlen.
Még azt találtam ki, hogy a skill progressiont mindenhol ki kellene maxolni (ilyenkor mindig eszembe jut, hogy talán van egy enyhe ocd-m), sajnos a headhunter már rég maxon van, netrunner meg sehol, lehet elhasználom az egyetlen újraosztó lehetőségemet, és sandevistanról áttérek deckre. A Canto mk.6 már úgyis megvan hozzá :D

15 bodynál szerintem nem is kell több, ha van gorilla armsod, most nem tudom megnézni, de szerintem nekem is hasonló kiosztásom lehet - az intet kivéve, persze, bár azt is felvittem azt hiszem hatra (és van még vagy hét kiosztatlan pontom)

üzenetek