DIGI internet - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


winben
(aktív tag)

Nekem is ugyanez a problémám Miskolcon, az Avason.

Igazából több, mint egy évtizede vagyok digis és soha nem voltak ilyen gondjaim, még a covid lockdown alatt sem - pedig akkor szerintem igen nagy túlterhelés lehetett. Egy huawei ONT egység van nálam és egy kb 100 ezres mikrotik router - próbaképp ha a huawei ONT-ot újraindítom, a mikrotik újracsatlakozik, de amúgy a routeren is csak annyi látszik, hogy a pppoe túlsó feléről nem jönnek adatcsomagok.

Nagyjából az elmúlt 3-4 hétben napi szintű problémává vált, viszont megnyugtatásul - nem csak a gémereknek probléma ez hanem azoknak is, akik otthonról dolgoznak. Gyakorlatilag ahogy elmondtad óránként ledobál a VPN, amitől megbolondul a mac-em és lényegében már én is. Amúgy tapasztaltam már olyat is, hogy Netflix film menetközben beködösödött (amire sosem volt előtte még példa) a TV-n, vagy voip hívások szakadtak szét.

Főleg így, hogy már nem a román digihez tartozik én már nem várok előrelépést, kollégáim is panaszkodnak, szóval már gondolkozok jobb hijján a magentás szolgáltatóhoz áttérni... :(

üzenetek