DIGI internet - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


kzkz
(őstag)

Nekem is alszanak az adattároló 3,5-es vinyók (3db), csak két 2,5-es megy raid0-ban, mert azon vannak a VM-mek, az egyik VM-ben meg lxc konténerek a szolgáltatásokkal (apache, qbittorrent, nextcloud, motioneye, mqtt, plex, stb.). Maga a "hyper-v" pendriveból töltődik be a RAM-ba, unRAID a neve, nekem ez összességében bejött, a 3,5-es vinyókat bővíthetem szabadon, azok nem raid-ben vannak, hanem egy paritás disk van kinevezve köztük, így egy (bármelyik) vinyó meghibásodást túl tudok élni.


Menotti
(aktív tag)

Debrecenben van olyan társasház (lépcsőház) ahol a hülye közös képviselő nem engedte meg a Diginek az optikai átépítést.Előtte,mellette,mögötte hasít a gigás net....


st3v3np3t3r
(veterán)
Blog

gyűjtsenek aláírást a lakók, ha legalább a fele+1fő aláírja, nem tehet ellene semmit... köteles lesz belemenni

[ Szerkesztve ]


Donov4n
(újonc)

Atya ég, azért ez meredek! Nem teljesen értem a motivációját, sőt kimondottan nem. Azért a digisek arcát megnéztem volna :DD Az utánad szólónak igaza van, az ott lakók helyében azonnal léptem volna - már ha szegényekhez egyáltalán időben eljutott az infó.


bitpork
(veterán)
Blog

Hát persze... közben milliárdokért megpróbált az 5g tenderen indulni de mivel nem sárga és ferdeszemű hiba csengetett kibszták mit nagyon.


mpo
(veterán)

Elolvastam az aláírásod, ezért neked nem kell elmagyaráznom, ki és miért nyer egy tenderen vagy közbeszerzésen.


mpo
(veterán)

Már három ismerősnek is szóltam, hogy menjen be hűséget kötni és 5 perc alatt keres 9e Ft-ot (3*3000 Ft kedvezmény).
Egyikük sem tudott róla, pedig a digi.hu még enterrel együtt is csak 8 leütés.


szaboi6512
(őstag)
Blog

Ha lejárt, újraköthető?
Novemberben járt le a hűségem, akkor nem lehetett újra aláírni 1 évet(Vagy csak átb@asztak)


mpo
(veterán)

A zárójeles. :D

Most jut eszembe, négynek szóltam.
Az egyik (férfi) azt mondja, majd átgondoljuk.

Mit lehet ezen átgondolni?

[ Szerkesztve ]


szaboi6512
(őstag)
Blog

Ma bemegyek újra. Köszi az infót.


szaboi6512
(őstag)
Blog

Már tudom. Azért nem írtam alá újabb 1 évet mert bukom a gigás netet. Nem optika van,és már csak az 500-as választható mint legmagasabb sávszélesség. A gigabites már nincs csak optikán.


wolf88
(tag)

Tapasztalatra lennék kíváncsi, hogy hibabejelentés után mennyi időre szokott a szerelő helyszínre menni?Tegnap előtt jelentettem, hogy még mindig rossz a net, kb 8-10 Mbit/s, feltöltés az pedig 300 fölötti.Router kiiktatva,csak a digi eszköze van, de az is 10 percenként dobja a kapcsolatot és újra kell csatlakozni. Köszi a választ


mpo
(veterán)

Nálam fél vagy egy-két nap volt eddig.


Dragon3000
(veterán)

Én szombat 22kor hívtam őket és másnap 8 körül már hívott a szerelő, hogy mikor jó nekem.

[ Szerkesztve ]


bitpork
(veterán)
Blog

Nehogy már az legyen a hibás aki tisztességesen eleget tesz minden szabálynak és még ennek ellenére is száraz, rozsdás szögekkel kivert gumibottal seggbe b@sszák :DDD


prisz
(aktív tag)

Közbeszerzés? Tender? Itt MO-on? A Balkánon? Ahol elōre le van minden "zsírozva"? Ezt ne erõltesd, mert kiröhögnek...


wolf88
(tag)

Közben voltak kint. Érdekes hiba volt vagy nem volt. Franc se tudja.Kijöttek, látták a mérési eredményt,elképedtek,majd a saját laptopjukat kötötték rá a netre,azon meg volt a garantált minimum. Ezután az ő eszközüket átrakták Routitre(nem tudom így kell-e írni),routert beállították és voálá, egyből megjött a sávszél a saját gépemen is. 890-et mérve.....


sfdrakex
(nagyúr)

Akkor a hiba nálad volt.


wolf88
(tag)

Csak mi?Ez itt a kérdés,mret tényleg nem csináltak a felsorolt dolgokon kívül semmit.Lényeg a lényeg,hogy végre minden működik rendesen.


sfdrakex
(nagyúr)

Azt írtad beállították a routert. A saját eszközüknél amit írtál azt nem értem a routitre tevés alatt a bridge módot érted? Továbbá nem tudom előtte milyen volt a hálózatod, mi intézte a pppoe-t stb. Ha az ő gépükön ment egyből, direktbe dugva, és nálad állítaniuk kellett dolgokat, akkor nálad volt elcseszve valami beállítás.

üzenetek