DIGI internet - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


b0rZ
(aktív tag)

Hogy érted, hogy mivel hozom létre? WAN interfészen IPv4 Configuration Type PPPoE, be van neki adva a user/pass, és kb. ennyi..


sfdrakex
(nagyúr)

Router, pc, konzol akármi?

Gondolom router. Típusa?

[ Szerkesztve ]


b0rZ
(aktív tag)

Az imént írtam. pfSense router.


sfdrakex
(nagyúr)

Ja ok. Próbáld meg router nélkül, közvetlen pcre dugva.


b0rZ
(aktív tag)

Úgy minden rendben van vele. Ezért kerestem kifejezetten olyan kollégát, aki szintén pfSense-el használja a szolgáltatást.


Multibit
(veterán)

Itt érdeklődj!


b0rZ
(aktív tag)

Köszi!!


b0rZ
(aktív tag)

Tököm.. 10.0.0.1 a DIGI-s gateway címe. Ugyanezt használom a LAN interfész címének is amióta az eszemet tudom. Nyilván nem működött. :D


adika4444
(addikt)
Blog

Ha nagy címterek kellenek, állj át 172.16.0.0 - 172.31.255.255 tartomány egyikére, nekem pl. a vendégwifi 172.17.0.0/16, egy darabig elég cím lesz ;]

Helyi hálózatra a 10.0.0.0/8-as tartományt nem szeretem, mert a legkülönfélébb szolgáltatói átjárók esnek ebbe bele...


b0rZ
(aktív tag)

Majd húsz évig semmi gond nem volt vele. Mindegy, elengedtem. :D


Laccoss
(addikt)

Előtte is digid volt?


Hegyirabló
(veterán)

Sziasztok!

Elment a net, aztán 10 perc múlva visszajött. De azóta nem érem el a garantált sebességet. Kedves hölgy azt mondta az ügyfélszolgálaton, hogy kell neki egy kis idő, még teljesen helyreáll. Ez tényleg így van? Optika, FTTH, 1000/300.

Köszönöm!


b0rZ
(aktív tag)

Sosem volt DIGI-m mostanáig.


4Grider
(nagyúr)

A kedves hölgy csak lerázott. De persze várjál egy kis ideig, aztán megint hívd őket ha még mindig rossz...


leviske
(veterán)

Sziasztok!

A DIGI ügyfélkapuja mást se enged be hibás felhasználónévre és/vagy jelszóra hivatkozva Vivaldi alatt? Csak Firefox alatt tudok belépni, pedig a sütiket már elvileg töröltem.


norba69
(senior tag)

Simán beléptem vivaldival, ahogy szoktam.


Vakegérke
(veterán)
Blog

Semmi

[ Szerkesztve ]


jobesz
(tag)

Most hogy be tudtam lépni a zte ftth-s eszközbe a wifit Only n, és 40mhz re állítva bika erős wifi teljesítményt hoz a dell killer wifi kártyámmal 120megabitet
A digi beüzemeléskor azért ezt beállíthatná::: only n,40mhz ,a 300megabites linksebességhez ezek kellenek.. Mindenki kérje vagy állítsa át azonnal. Ellenkező esetben a linksrbesség (20mhz) miatt 144mbit ami valós 75-85megabitre korlátozza a zte ,notebook sávszélességet...


fecke78
(senior tag)

Sziasztok ma kaptam digi netet , elakadtam .
zte gpon ont kaptam telefonos hálozatnál sikerült bejelentkeznem igy van netem , nem gyors de ezzel majd később foglalkozok. Asus rt ac 68u router t szeretnék utána kötni , de nem sikerül a kapcsolat . mit ronthatok ell .Ügyfélszolgától kértem a bridge üzemmodot , de nem mükszik . ?


Geth
(addikt)

Van ahol olyan zsúfolt a wifi 2,4 GHzen, hogy a 40 MHz szélessel nem csak Neked lesz rossz, de másnak is. Elképzelhetőnek tartom hogy ezért sem tolják alapból csutkára.

üzenetek