DIGI internet - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


AliasB
(senior tag)

Szia. sikerült bejelentkezned?? Akkor az ont azonosít a hálózaton (PPPoE) a routert DHCP módba tedd. Vagy fordítva attól függően, hogy melyik azonosít és melyik lesz hídba.


wwenigma
(Jómunkásember)
Blog

Csak éppen nagyon rosszul terjed így, rosszabb a lefedettség mint 20MHz-en és instabil lehet pláne telefonoknál...


fecke78
(senior tag)

Szia , nem tudom mit is csináltam de mükszik , a letöltési sebbeségem 600 de a feltöltés csak 34Mbps a routeren keresztül (asus rt ac68u) , ha csak a digi eszközét dugtam ráakkor 300mbps volt a feltöltés! Mi foghatja meg mi lehet a gond , illetve a letöltés az még megy feljebb is 1000 fellé?


PeterPH
(senior tag)

Ebben biztos vagy? Hiszen ugyanúgy 2.4 GHz körüli az átvitel.


fecke78
(senior tag)

Hogy sikerült belépni , nekem sehogy se megy ?


#42556672
(aktív tag)

Pont jobban terjed a 20MHz-es sávszélesség esetén ugyanis a kisebb sávszélesség nagyobb térerőt jelent. A kisebb intereferencia miatt pedig stabilabb is és zsúfolt környezetben gyorsabb is mint a 40MHz-es sávszélesség esetén.


wwenigma
(Jómunkásember)
Blog

Biztos, a nagyobb frekvencia tartomány miatt érzékenyebb lesz a zavarra ezért csökken a biztonságos működő távolság. Ugyanakkor pedig ugye egymást is jobban fogják zavarni az eszközök a nagyobb kiharapott frekvencisszelet miatt. [link] [link]

Kovindinka: szerintem pontosan ezt írtam én is. :U :)

[ Szerkesztve ]


fecke78
(senior tag)

bridge üzmmódba nem lehet


fecke78
(senior tag)

ujra mértem : most 657/130


#42556672
(aktív tag)

Igen :-)


BIZ0906
(aktív tag)

Jelentem DIGI 100>500 aktiválva a múlthét közepén intéztem a fel módosítást ma meg is csinálták :D

[ Szerkesztve ]


tudi13
(aktív tag)

Én már lassan 3 hete várom a bekötést, de még mindig semmi. :(
Sok dolguk nem is lenne, mert az előző tulajnak be volt kötve és minden kábel ott maradt. (FTTB)


Draken
(őstag)

Egyszóval ugyanolyan lassú a bekötési idő, mint akár 2-3évvel ezelőtt volt, sőt, még az ftth átállás sem megy, hiába más a prioritás. Fejben tartom, költözés előtt 1 hónappal meg fogom rendelni, nehogy problémájuk legyen az idővel

[ Szerkesztve ]


BIZ0906
(aktív tag)

A rendszerben már láttak egy 2017-es igényt de nem foglalkoztam vele mert nem volt lényeges más dolgok miatt lehet ezért gyorsították meg mert ők nem így tudták :D


tudi13
(aktív tag)

Azóta már egyszer rájuk telefonáltam (2 héttel az igény után), hogy mi a helyzet, de csak egy ticketet nyitottak az illetékeseknek.


BullZeye
(veterán)
Blog

Nem mindenhol egyforma, Budapest XX. kerületben pl 1 hét alatt megvolt mindig minden, 3 éve is meg most is mikor nagyobb netre váltottunk.


tudi13
(aktív tag)

Én a XX. kerületben vagyok és ide várom a kötést 3. hete. :D


BullZeye
(veterán)
Blog

Pedig pár hete köttettem át 100ról 500-ra, nem volt 1 hét mire jött a srác és átkötötte, még cserélnie is kellett csatlakozókat is, mert az előző szaki lusta volt rendesen megcsinálni.


Intruder2k5
(MODERÁTOR)
Blog

Üdv!

Nektek bejön az https://netbank.erstebank.hu/lakossagi oldal? Nekem perpillanat nem (A kapcsolat időtúllépés miatt megszakadt), sőt a mobilapp sem tud csatlakozni az ERSTE szerverhez. Ha átnyomom Telekom mobilnetre, azonnal megy.


BIZ0906
(aktív tag)

Nálam megy.

üzenetek