DIGI internet - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


Bubaaa
(aktív tag)

Nálunk [XXI. Kerület] kb másfél éve van feltekerve a villanyóra szekrényben az optika. Múlthéten kiragasztották a lépcsőházakra hogy nyissuk ki a szekrényt. Ma hazaérve látom hogy egy fehér doboz be van dobva a villanyóra szekrénybe. Szép munka😊


Bubaaa
(aktív tag)


O_L_I
(őstag)
Blog

Sziasztok! Júni 25-én kötöttem szerződést a DIGI-vel de azóta se hívtak bekötéssel kapcsolatban.
Nekem 15 napot mondtak, de itt látom ti 30-90 napot írtok. Ez komoly?
A gatyám rá fog menni a mobil netre ha tényleg itt hónapokig nem kötik be.


viktorhu
(veterán)

Nálatok is profin dolgoztak akkor. Ez a doboz nálunk két és fél éve lengedezik a szekrényben. Kíváncsi vagyok, hogy a végleges szereléskor rögzítik-e majd.


Dragon3000
(veterán)

Nálunk minden emeleten szépen fel van rögzítve a falra.


TeeJay
(félisten)

Itt is és a vastag optikai kábel gégecsőben megy viszont sem az elsőn nem megy lentebb sem a 11.-én nem megy fentebb így valamelyik középső emeletről lehet be kötve mind, tippre a 8.-on


Dragon3000
(veterán)

Négy emeletesben lakom, itt a másodikon van a központi dobozuk és onnan van szétágaztatva minden emeletre a kis fehér dobozokba.

[ Szerkesztve ]


Digitalpimp
(senior tag)

Nekem anno 10+ éve pont a 30. napon jöttek, akkor annyi volt a max. vállalt bekötési időpont. A UPC-t már lemondtam, a Digi még nem volt, kénytelen voltam elővenni a barkácsolt kis szobaantennát, hogy valami minimál adás legyen. :D


Flashget
(félisten)

En nyugodt vagyok csak akkor minek irtak ki? Kulonben nem pakolom ki a lomot a szekrenybol :)


Flashget
(félisten)

nalunk meg pont 4 eve huztak fel a kanocokat es azota semmi nem tortent. Pedig anno 2007-ben az elsok kozott indult nalunk a lan szolgaltatas ha jol emlekszem 30/30 nettel es azon a halozaton kezdetekben nem mukodo sajat routerekkel :)


milcsa
(csendes tag)

Sziasztok! Átkötöttek minket is ftth-ra, egy wifi-s huawei modem/routert kaptunk. A srác aki csinálta úgy állította be, hogy most az 1-es portra van kötve a saját -asus- routerünk és arról van netünk. Mivel szükség van "fizikailag" két külön hálózatra szerettünk volna a modem másik portjára egy másik routert kötni, viszont a második routeren így nincs internet.
A digis huawei eszközt ip-vel nem érem el, esetleg van ötletetek, hogy hogyan lehetne megoldani ezt? Vagy a diginek "router" módba vissza kell kapcsolnia a huaweit és muszáj felhívni őket ezzel..


TeeJay
(félisten)

Bridge módban nem éred el a cuccost


viktorhu
(veterán)

Én is 2007-ben iratkoztam fel szerintem a 30/30-ra :)

üzenetek