DIGI internet - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


Jozsó
(tag)

Nem zavar, csak úgy elvileg kérdem, hogy a diginél kockadobással határozzák meg a havi internet díjat? Egy jó darabig 2935 Ft volt, aztán két hónapig 2735, most 3025. Persze egy szavam sincs, mert olyan internet csomagban vagyok, ami nem is létezik (1000/300 FTTB), de ha létezne is valószínűleg 3100 lenne a listaár.


mpo
(veterán)

Bemész az ügyfélkapun, letöltöd és összehasonlítod őket, ki fog derülni, miért annyi vagy előveszed a papíralapú számlákat.
A 200 Ft kedvezmény (elektronikus fizetés) már nincs.
Sok év alatt egyszer sem tévedtek a számlázással.


szaboi6512
(őstag)
Blog

Nálam fixen DIGINET 1000 - FTTB 2935 Ft.


MadMancs
(veterán)

Miért ne létezne? Nem vezették ki csak lezárták. Nagyon sok embernek van még FTTB 1000. Anyumnál is még jó fél évig az volt UPC re valtás előtt amikor rendelni már nem lehetett.


Digitalpimp
(senior tag)

Van a 200-Ft kedvezmény, mert a korona miatt az utóbbi 4 hónapban utaltam az összeget, hogy ne keljen a postára menni, és az első utalás után következő számla már annyival kevesebb volt.


mpo
(veterán)

A telefonos ÜFSZ. szerint megszűnt.

[ Szerkesztve ]


MadMancs
(veterán)

Néha amennyire képbe vannak ügyfélszolgák.. (Nem csak itt, mindegyiknél). Ha megszűnik se igénybe nem tudod venni, se számlázni nem tudják. Illetve majd ha beleírják ÁSZF-be. Egyelőre csak kivezetve van.


copass
(veterán)
Blog

sziasztok
diginet 1000, jó ez a router?
TP LINK Archer A6 - AC1200

[ Szerkesztve ]


Lasersailing
(senior tag)

Nálunk is bridge módban van az ONT (Digis eszköz), majd rákötve az ASUS routerem csinál 3 különböző alhálózatot (saját "belső", vendég, és egy alhálózat, melyre egy AC65P van kötve). Ez utóbbit ajánlanám Neked is. Én pl. Tomatoval meg tudtam oldani, hogy az AC65P semmit se lásson a többi hálózatból.


roti86
(őstag)
Blog

Kábelen jó, nálam ezt tudja, wifin kb a fele.

Szerk.: Nekem C6 AC1200 van, nem tudom így hirtelen miben különböznek.

Szerk 2: állítólag ugyanaz, csak más piacra készülnek.

[ Szerkesztve ]


copass
(veterán)
Blog

TL-WR940N, ezt váltja. optika tegnap jött be, 2 wifi, 1 lan eszköz van rajta. jobban jut mindenkinek! :D
mennyire stabil? nem dobálja el a netet?


milcsa
(csendes tag)

Köszi, megpróbálom!
Beszéltem ma amúgy velük és elvileg működnie kéne a modemen az összes portnak (kivétel a 4.), de direkt megnéztem, PC-re kötve sem megy más port, szóval nem a routerral van a baj...


roti86
(őstag)
Blog

Nálam stabil, éjszakára ki van kapcsolva. Általában 1-2 telefon, 1 laptop és 1 tv lóg rajta.


MadMancs
(veterán)

Kábelen ~900 körül, wifin 450-500mbps amit tud. Anno direkt digi 1000hez vettem ugyanezt.

Hoppsz benéztem. Nekem C5 AC-1200 van.

[ Szerkesztve ]


qnadam
(veterán)

bridge módban egy portod van.


Scarletiel
(senior tag)

Sziasztok, egy kis segítséget szeretnék kérni. Jelenleg albérlő vagyok egy családi házban ami négy fele van osztva. A napokban lett bekötve a DIGI által az internet. A falban minden lakásban vannak LAN kiállások, onnan lehet közvetlen kábelen, vagy routeren szerezni az internetet. Nos nekem wifin és kábelen is 100/100 Mbps-t mér. Úgy tudom már nem kötnek be FTTB-vel semmit, csak FTTH-val aminél egyedül a Gigás netet látom a Digi oldalán mint lehetőséget. Kérdés az, hogy hol tudom megnézni, ide milyen van bekötve gyárilag, úgy, hogy nem kérdezem meg a tulajt? Egyrészt nem akarom minden hülyeséggel zaklatni, másrészt mikor beszéltünk róla akkor annyit mondott, hogy "alapcsomag" lesz kötve.
Illetve van-e lehetőség arra, hogy valahol megnézzem, hogy most 4 család fog-e osztozni a 100-as neten vagy ez kifejezetten az én lakrészemre van leosztva ennyi és én beosztom úgy ahogy akarom? Mert ha sajnos a 4 család egyszerre akkor édes kevés lesz mivel én gamer, letöltős, filmezős, stream nézős ember vagyok.
Nagyon köszönöm a segítséget. :R :R


Ui: Ha meg gigás van bekötve akkor létezik, hogy a fali kiállás idejét múlt és nem képes áthozni a sebességet? :R :R


4Grider
(nagyúr)

Találgathatunk, de a legegyszerűbb megnézned a tulajnál, hogy milyen netet kötöttek be és milyen eszközzel van megosztva. FTTB-t ui. még kötnek, ahol nincs ftth kiépítve. És igen, lehet a helyi hálózat is ludas, de simán előfordulhat ott 100-as router vagy fttb bekötés.


kidnou
(senior tag)

Nem tartom valószínűnek, hogy 4 külön netet köttetett be egy házba, az ugye 4 előfizetés lenne. Valószínűsítem hogy 100-ason osztoztok .


MadMancs
(veterán)

~110/110 vagy ~94/94? Előbbinél 100as csomag van utóbbinál valahol egy 100as eszköz van a hálózatban (router/hálókártya/rossz csatlakozó szerelés). De digi címkereső is meg tudja mondani hogy nálatok 100,500 vagy 1000 es net érhető e el.


kidnou
(senior tag)

Digi címkereső egy vicc. Nálam azt irja, nem elérhető a digi szolgáltatása, mégis évek óta használom

üzenetek