DIGI internet - Hálózat, szolgáltatók fórum

Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


ToM2oo4
(tag)
Blog

Ami ebbol a tablazatbol jol latszik, hogy semmilyen jogi alapod nincs arra, hogy panaszkodj a sebessegre. A garantalt 300/75 Mbps minden meresednel megvolt.
Mindezen felul a digi honlapjan vilagosan fel van tuntetve, hogy a teljes sebesseg kihasznalasahoz legalabb 2.2 GHz-es Intel Core i7 kell. Ha peldanak okaert csak a *legelso* generacios (ami iden 13 eves) processzort nezzuk, meg az is 117%-kal (!) (2 magos terheles) gyorsabb annal, mint ami neked van: https://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Core-i7-920-vs-AMD-Athlon-64-X2-Dual-Core-3800-/1981vsm2362.

Ezek alapjan amit te itt muvelsz, az szintiszta vergodes, foleg annak fenyeben, hogy elozoleg pontosan ugyanennyit fizettel tizedekkora savszelre. Ez foleg azokat tudja bosszantani, akik tovabbra is 3100/ho-t fizetnek 100/100-ra, mert nincs lehetoseg FTTH atallasra jelen pillanatban. Szerintem teszel egy szivesseget igazabol a diginek azzal, ha nem rabolod feleslegesen az idejuket idiota hibabejelentesekkel, ha eppen csak 4x tobb a letoltesi savszel a garantaltnal 7x-es helyett. Ez valozinuleg amugy is megoldhatatlan problema lesz, mert amikor a szomszedok is raszabadulnak a netre, akkor bizony elofordul, hogy a GPON technologia altal biztositott savszel a limitaciok miatt nem er el gigabitet minden egyes ugyfelnel. Ezen nem fog segiteni, ha naponta 2x felhivod oket, es kovetelozol.

[ Szerkesztve ]

üzenetek