eBay - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


V/
(titán)

Mivel egy program dolgozza fel az elektronikus küldemény adatokat nem látja senki a csomagcímkéjét.
Valójában aki küldi annak a küldemény feladásakor jelezni kell hogy IOSS-os eBay vásárlás és ha ez nem kerül be a küldemény adatokhoz akkor nem lehet annak megfelelően kezelniük, szóval néha az sem elég hogy az eBay küldi az igazolást.
Lhet hogy már olvastad az AliExpress topikban azt hogy az igazolás elkészül el is van küldve a Postának, de a Posta egy másik nyomkövetési azonosítóval kapja meg, ekkor a küldemény adat és az adott vásárlás igazolása nem fogja egymást megtalálni, mert eltérőek az azonosítók.
Ezt egyébként ki lehetne védeni mert a vámolási szabályokban van rá lehetőség, de szándékosan van kihagyva a feldolgozási folyamatból, azért írom hogy szándékosan mert már többször jeleztem a Postának és az illetékes vám szakterületnek és semmit nem tesznek, annak ellenére hogy le van írva és a Posta még hivatkozik is rá ha valaki reklamál náluk. De akkor jön az amit írtál: De hát analfabétákkal valóban nem érdemes vitázni. Még a saját szövegüket sem értik.

A posta díjazása mindenképp van, ilyen esetekben amikor elérhetőséget sem talál a program minimum 799 Ft, de legjobb esetben is 399 Ft. Ezzel nem igazán lehet mit kezdeni.

üzenetek