eBay - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


francois8
(tag)

Sziasztok! Az a problémám, hogy a Németországból rendelt csomagok nem érkeznek meg. Ezidáig nem volt gond, de most már lassan az 5. csomag sem jut el hozzám. A legutóbbinál, amit belinkeltem ide is, visszakerült az eladóhoz, nem közölte mi történt, de elnézést kért, és ismét feladta a csomagot. Ezt június 20.-én feladta ismét, tegnap meg ezt írta, a nyomonkövetési szám kérelmemre:
"Hallo
das Paket ist schon wieder auf dem Weg, ich musste nach zahlen da es 50 Gramm zu schwer war … wenn ich zuhause bin sende ich Ihnen die neue Tracking Nummer
Mit freundlichen Grüßen"
Természetesen le tudtam fordítani, de valamiért azt érzem, hogy sem ez, sem pedig az a csomag nem fog megérkezni, amit szintén június 20.-án adtak fel.

Véleményem szerint, mivel 10 €-t kért a szállításért Hermes-sel küldthette, persze nyomonkövetési számot nem adott, tegnapelőtt kértem tőle, de még nem reflektált. Szeretném tudni, hogy mi történik a háttérben, hogy több esetben ki sem jut Németországból a csomag, hanem visszaszállítják az eladóhoz. Történt már mással is hasonló? Kicsit kezd idegesítő lenni, mert ugyan visszafizetik az árát, de ez már nem normális.... Várom folyton a nagy semmit.

[ Szerkesztve ]

üzenetek