eBay - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


V/
(titán)

Ezt felejtsd el: belföldre kalkulálok egy árat, drága postai külföldi szállítás, a belföldi érték nem fedezi és egyébként is konkrétan látod a posta kalkulációs oldalán. A free shipping elviszi a hasznodat az eBay jutalékkal együtt veszteséges lesz az eladásod. Ha csak nincs postás kedvezményed, ami nálunk persze nem létezik.

A szállítás hozzáadási leírásban a célszerűen választhatóak láthatóak a képeken, nem véletlenül vannak választva.
Akkor írom, bár a képeken látható értéket gondoltam hogy állítja valaki, ezért nem igazán akartam magyarázni
Kell az alap, a domestic szállítás, ami minden vásárlónak azonos Flat: same cost to all buyers mivel USA-n kívülről küldöd és több nap a szállítás ezért van választva az ahol elméletben beleférünk a szállítási időbe 11-23 nap az pedig az Economy Shipping from outside US (11-23 business day)

Ha ez megadtad akkor lehet választani a nemzetközi szállítást.
A képen látod hogy 10 napot adtam meg feladási időnek, azért ennyi, mert megnöveli a várható kézbestés idejét, nem fog a vevőd 11 nap után pénzt visszakérni hogy nem kapta meg mert ezzel 21 lesz a minimum idő, valójában a ha a fenti szállítási mód van választva akkor 33 nap. Ez sajnos kell is, de persze 2 -3 munkanapon belül célszerű feladni hogy tényleg elinduljon és oda is érhessen.

A nemzetközi szállítás ezután állítható, szintén azonos minden vásárlóra, az egész Világ, és Economy international, majd lejjebb lehet megadni hogy konkrétan mely országokra ne vonatkozzon.

[ Szerkesztve ]

üzenetek