eBay - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


ityam
(senior tag)
Blog

Könnyen lehet hogy valamit nem értek jól mert tapasztalatlan vagyok ebayen de:
"Refund esetén mindig azt a pénzt kapod vissza amit kifizettél, ha abban benne volt a szállítási költség akkor azt ne kérd már külön."
A szállítási költség felém azt kifizettem és meg is kapom. A visszafele szállítási költség az amire igéretet kaptam hogy elutalja ha visszakapja a kártyát.
"Az sem egészen igaz hogy neki kell állni a visszaküldést, ráadásul használt termék esetén az nem igazán érvényes."
Én ezt az oldalt küldtem el: [link]:
"Return postage
If you accept a return from the buyer, they'll need to send the item back to you before you issue a refund. If the buyer is sending an item back because it doesn't match the listing description or it arrived damaged or faulty, you're responsible for the cost of return postage, even if you don't offer returns. If they changed their mind or ordered the wrong item, who pays for return postage is determined by your return policy.
"
Ez alapján ha vissza akarja kapni, akkor a visszaposta is az ő kontója ha jól értelmezem, de nem vagyok perfect angolból.
"Ha hirdetésben az szerepel hogy nincs garancia, nincs visszaküldési lehetőség akkor ennek tudatában vetted meg, az eladó nem köteles megtéríteni."
A hirdetésben az volt hogy működő gépből egy működő kártya az eladás tárgya.
Garancia persze nem volt. De attől még a leírásnak meg kell felelnie a terméknek. Ha pöttyös labda érkezett volna ugyanúgy nem felel meg a leírásnak.
"Még a PayPal ad neked 9300 Ft-ig visszapostázási költségtérítést, annyiból vissza is küldhető Németországba."
Azt én ki is fizettem plusz a nagytáblás milkacsokit az ismerősnek, amiért elhozta nekem budapestre amikor nem itt lakik, de ez mind1.
Visszaposta abból nem jön ki, mert az az idepostára és a termékre elment.

üzenetek