eBay - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


V/
(titán)

Ellenőrizd a kártyádat, de amikor hozzáadtad az érvényes volt és volt rajta elérhető kb 500 Ft?
A következőt javaslom ha a kártyát látod a PayPal-on hozzáadva.A fizetés előtt állítsd a PayPal-on a kártya alapdevizáját USD-re (abban fogsz az eBay-en fizetni).
Amikor előkerül az eBay-en a deviza számoló, választó ablak az USD legyen választva, mert ekkor a PayPal az USD összegű terhelést küldi el a kártyakibocsájtó felé, semmi deviza váltás hókuszpókusz.
Ezt a lépést (alapdeviza választás) értelemszerűen más devizában történő fizetéskor is célszerű meglépni, az a lényeg hogy mindig a fizetendő deviza legyen az alapértelmezett.
Ha tudnál több virtuális, digitális kártyát hozzáadni akkor a legjellemzőbb fizetős devizákat kellene a kártyákon beállítani, elnevezni kártya USD, kártya EUR, kártya HUF néven és az eBay-en mindig a devizát választva majd a PayPal-on az adott deviza elnevezésű kártyát választani a fizetésre.
Ez azért lenne jó mert egy kártyának az alapértelmezett deviza váltása havi szinten korlátozva van 6-10 alkalom, nem tudom apontso számot mert nekem 4 alapdevizás kártyám lett beállítva és így nem igazán kell cserélgetnem.
De ezen esetben is megmarad az a lehetőség -ha nem gyors fizetés van használva- hogy fizetéskor kiválasztani a kártyakibocsájtót deviza váltónak, ez nincs korlátozva.

üzenetek