eBay - Hálózat, szolgáltatók fórum

Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


V/
(titán)

Értem én, szereted a képeket. De azt hogy miért ragad le még mindig nem deríthető ki. De mindegy, írom hogy esetleg mi van.
Még ott van a vámraktárban az Asendiánál, nekik kellene átadni a kinti DPD-nek. Az Asendiánál kell érdeklődni mindkét azonosítóval mert nem tudni hogy melyikkel van náluk nyilvántartva.
Leírom az én egyik esetemet. Csomag Egyesült Királyságból, szintén DPD.
Az eladó feladta, az angol vámosok kiengedték, átjött a Csatornán, EU-ba bevámolás megtörtént. A csomag csak nem jön tovább, 2 hét múlva azt látom visszaküldve az Egyesült Királyságba.
Az illetékes cégeket nyaggatva kiderült hogy a vámolásért fizetnem kellett volna, mivel nem fizettem visszaküldték. Nálam kierőszakoltam hogy az eladó adja meg a telefonszámomat és az e-mail címemet a szállítónak a szállítás megrendelésekor, mert ez nem evidens az eBay esetén. (A vevő telefonszámát igényelni kell az eladónak, az e-mail címet meg nem adja ki az eBay.)
Elméletben küldtek 3 e-mail értesítőt, egyiket sem kaptam meg a 2 hét alatt, a telefonon sem jött sms vagy hívás így fizetni sem tudtam, ezért küldték vissza.
A DPD semmit nem segített az ügyintézésben, nem vették fel a kapcsolatot a kinti logisztikai partnerükkel akinél ott volt a csomag, arra hivatkoztak ami nálad is írva van: A megrendelést megkaptuk, de a feladó a csomagot még nem adta át a DPD részére.

üzenetek