exHWSW - Értünk mindenhez IS - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


Bujdy81
(csendes tag)

Minden le van archiválva, most várjuk, hogy mikor lesz időm mókolni vele.
Legrosszabb esetben új tömböt építek és visszamásolok mindent USB-ről...

Köszi a segítséget még egyszer! :)


Jahno
(őstag)

A sima összeillesztés kevesebb erőt vesz el, mint ha mindenféle másba konvertálgatod. Amúgy ehhez nem kell nagy erő, max. többet van el a sarokban.


npera
(újonc)

Anyám most hívott kábé remegő hangon, hogy ő beszélt valami emberekkel (?) akik tudnának vevőt. Mert az ángyom bingyának a nénje ismer valakit, aki pont ilyet keres. Fotózza le és akkor majd megnézik. És tutira jó lesz.

Meg muszáj rögtön szerződni az ingatlanossal? Azok majd százalékot (!!) akarnak.

Ismét elmagyaráztam neki, hogy az ingatlanos ad egyfajta jogi biztonságot, amit a jóskapista nem fog adni. Csak jól bevisz a málnásba, valamint el lehet vele pocsékolni heteket a semmire. Ha nincs semmiféle rosszindulat, csak korlátlansággal komplikált segítőszándék, akkor is el tudunk tapsolni heteket a semmire.

Most valamennyire odafigyelt arra amit mondok, de ilyenkor szokott az lenni, hogy amint leteszem a telefont már indul is az újabb agymenés, ami szembemegy azzal, amire ráokézott két perccel előtte. Szóval nagy reményeim nincsenek, mert ismerem milyen.

Van egy elképesztő régi békebeli digitális fényképezőgépe, amivel ha ő elkezdené lefotózni a házat akkor az gyakorlatilag vevőriasztónak lenne jó. Olyan képekre gondolok, mint amit a jófogásból (megvan az még?) szoktak válogatni riasztó példának. Annyira el tud rugaszkodni a valóságtól, hogy az valami csodálatos....


Jahno
(őstag)

Végén még annyira önállósodik, hogy beszop valami maffiát és akkor Te leszel az oka,nem pediglen az emberek.

Még mindig rászabadíthatom ingatlanos havert, de ha nem akarja azon keresztül, akkor intézheti csak az adásvételt is. Nekem mindig nagy arccal mondja, hogy írja a hülyéket, most legfeljebb visszakapná :DD


Samott
(addikt)

Neked is ala kell irni az eladast nem? Ha az ingaltalnos hoz jobb vevot ugyis azt valasztjatok.


qnadam
(veterán)

szegény, mi lesz ha rájön, hogy az adásvételhez ügyvéd is kell, és azok se dolgoznak ingyen. pedig azok így is betegre keresik magukat, tehát ne rajta nyerészkedjenek!


Jahno
(őstag)

Csak ilyenkor lesz az, amin éppen haverom is dilemmázik, hogy lenne vevője X pénzért, aki aznap kp-ben lerakná és kész, de van egy másik aki X-nél jóval nagyobbat mondott még régebben. Egyszer eljött megnézni és 3 hónapja csak az időt húzza. Aztán bank, hitel, papírmunka, folyósítás, el lehet ezzel lenni a különféle gordiuszi csomókban akár éveket is.


npera
(újonc)

Aktualizáltam a NAS listát. Vicces számok vannak.

Érdemes módon a "PC-alapú" konfig ára grand totál szinten majdnem azonos. De pár komponens erősen átmozogta magát.

A Microserver ára még inkább feljebb ment. Már korábban is sziszegtetek az árára, most már tényleg sziszegős lett.... :Y

Vinyó tekintetében már kábé 2 éve nem néztem rivjút, azt sem tudom, hogy mi a kurrens cucc és mi a kerülendő. Jahnónak úgyis van rá bölcselete, hogy mondhat bárki bármit, mert mindenre van ellenpélda IS, szóval nem aggódom, hogy bármilyen nosztradámuszos jóslatat tud bárki is mondani.


npera
(újonc)

Ettől nem félek, mert iszonyatosan körülményes és tehetetlen ha bármit meg kell oldania. Ha időben elindul az ingatlanos, akkor csak folyamatosan menedzselni kell és tartani benne a lelket, hogy szedje össze magát valamennyire, mire egy vevő megnézne a kéglit.

Ha bármilyen lelki béke illúzióját is akarod tartani, akkor minél távolabb legyél az egésztől, mert magába szippant, mint egy fekete lyuk :C


npera
(újonc)

Ja-ja, az eladást mindenképpen mindhármunknak. A megbízási szerződést egy Magyarországon tartózkodó tulaj, aki most praktikusan anyám. Én svéd(h)ben, öcsém lengy(h)elben héderel.


npera
(újonc)

Na, azok az igazán nyerészkedők. Nem csinálnak semmit, csak ültek a jogi egyetemen a melegben, aztán lett diploma, meg bekerültek az irodába, aztán csak egy mintát raknad eléd amit ki kell tölteni. Egy hülye is meg tudná csinálni, karvaj meg a töke.... :C


Jahno
(őstag)

Microservert tegnap láttam használtan 10ezresért, annyit már csak a benne lévő keret miatt megérne, de lehet eladtam volna a NAS-t 20-ért és lenne helyette másik kocka, ami picit jobban menedzselhetőbb. Most kiköltekeztem magam, ráérek :DD


qnadam
(veterán)

tényleg, fetreng szanaszét valami zyxel izé, amit még tesóm adott ide, lassan azzal is kellene kezdeni valamit.


Jahno
(őstag)

NAS? Az nem vészes, ilyen 2 lemezes valamit még el is tudnék sózni.


qnadam
(veterán)

kétlemezes valami. úgy rémlik, hogy kell bele egy propeller, mert annak csak a helye van meg, de valamikor a héten feltámasztom.


npera
(újonc)

Járulék 4%+ÁFA, már hallom anyám sípolását halkan a sarokból. Karvajság!!!!!


WiZARD
(addikt)

Azért azt se felejtsük el, hogy ingatalanosnak a gyors eladás is számít. Az a biztos, akkor kapja meg a pénzt. Mi van ha meggondolod magad, máshol találsz vevőt, akármi és ő kimarad és 1 fillért se kap.


ezittketto
(csendes tag)

Basszus ebből a sztoriból tisztára az anyámra ismertem... :(
Nem vagyunk mi tesók? :DDD

De én ezt az életben nem fogom megérteni amúgy, hogy téged hív ha baj van, de nem hisz Neked, de mindenki másnak meg mindent első szóra.
Agyf@szt kapok én is ettől :W :( :(
A plafonon vagyok két perc alatt... :(

[ Szerkesztve ]


qnadam
(veterán)

világos, de attól még lehet mondani anyunak, hogy az ingatlanos is érdekelt abban, hogy reális áron menjen el a ház.

üzenetek