exHWSW - Értünk mindenhez IS - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


npera
(újonc)

Anyám most hívott kábé remegő hangon, hogy ő beszélt valami emberekkel (?) akik tudnának vevőt. Mert az ángyom bingyának a nénje ismer valakit, aki pont ilyet keres. Fotózza le és akkor majd megnézik. És tutira jó lesz.

Meg muszáj rögtön szerződni az ingatlanossal? Azok majd százalékot (!!) akarnak.

Ismét elmagyaráztam neki, hogy az ingatlanos ad egyfajta jogi biztonságot, amit a jóskapista nem fog adni. Csak jól bevisz a málnásba, valamint el lehet vele pocsékolni heteket a semmire. Ha nincs semmiféle rosszindulat, csak korlátlansággal komplikált segítőszándék, akkor is el tudunk tapsolni heteket a semmire.

Most valamennyire odafigyelt arra amit mondok, de ilyenkor szokott az lenni, hogy amint leteszem a telefont már indul is az újabb agymenés, ami szembemegy azzal, amire ráokézott két perccel előtte. Szóval nagy reményeim nincsenek, mert ismerem milyen.

Van egy elképesztő régi békebeli digitális fényképezőgépe, amivel ha ő elkezdené lefotózni a házat akkor az gyakorlatilag vevőriasztónak lenne jó. Olyan képekre gondolok, mint amit a jófogásból (megvan az még?) szoktak válogatni riasztó példának. Annyira el tud rugaszkodni a valóságtól, hogy az valami csodálatos....

üzenetek