exHWSW - Értünk mindenhez IS - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


ezittketto
(csendes tag)

Na látod. És itt még egy nyamvadt tárgy sincs, amit adott esetben vizsgálgathatsz, max szavak..


npera
(újonc)

Mivel nem csak két embert hallgatnak meg, ezért az "egy állítás / egy tagadás" szituáció nem áll fenn. Ennél több információt is be lehet szerezni. Ezt próbáltam meg leírni, de nem ment át.


ezittketto
(csendes tag)

Az egy állítás egy tagadás pedig továbbra is fenn áll abban az esetben ha nem voltak szemtanúk.
Az egész céget kihallgathatod, akkor is csak az a biztos, hogy egyik ezt állítja a másik meg pont az ellenkezőjét.


Gabibácsi
(tag)

Nyugaton azt hittem nem nyúlnak le, hanem megoldják.


Gabibácsi
(tag)

Bocs, ez a seggrepacsis téma? Hol nem voltak szemtanúk?


ezittketto
(csendes tag)

Igen. Ez az a téma csak újragondolva, szemtanúk nélkül, mert az nem feltétlenül akad minden esetben..
Illetőleg minden olyan esetre vonatkozó kérdés, ahol egy őzikeszemű hölgy vádol egy marcona férfit valamivel, amit más nem láthatott/hallhatott..

A társadalom olyan, hogy a többség látatlanban tuti hinne az őzikeszemű állításának.
A férfi meg ha azt állítaná, hogy mindez fordítva történt és az ő farát taperolta le a hölgyemény, akkor ízlés szerint max kiröhögnék/irigykednének..

[ Szerkesztve ]


npera
(újonc)

Szerintem engedjük el. Valahogy nem alakul ki a konszenzus.


ezittketto
(csendes tag)

Oksa. Peace ;)


npera
(újonc)

Ez a Sean Lock kompiláció durva. Sírok a röhögéstől....


Sipi-
(tag)

Holnap megyünk Jégvarázs 2-t nézni moziban, vendéggyerekkel együtt :) Utána nálunk alszik és vasárnap reggel "adjuk vissza" :)


BobaHWSW
(újonc)

Ps4.

Legtobb xbox exkluziv jatek kijon Pcre mar mostanaban plusz az egesz konzol logikaja hasznalata, kezelofelulete kikeszit. Borzaszto hasznalni.

Remalom volt vegigtolni splitscreeb coopban gears of warokat annyira maceras es bena a profil kezelese meg ugy az egesz. Nekem volt x360, one, ps3/4 de az X vonalat elhagytam. Ps4 exkluzivok amugyis sokkal jobban vonzanak.

Vagy switch. Bar ott azert ha ugyan azt a jatekot ki is adjak neha brutal kompromisszumok vannak, nemtudom teged az erdekel e. 55inches 4k teven diablo3 ps4 vs switch utan kifolyik a szemem pl. 1600*900 koruli felbontas es durvan butitott grafika.

Mario jatekok meg zelda viszont kiraly es azokat nemtudja senkise, hogy nez ki ps4en.:)


ncc1701
(veterán)

És mindezekután a nők panaszkodnak, h a pasik tutyimutyik lettek.


BobaHWSW
(újonc)

En oszinten szolva kicsit bevagyok sz@rva mar elnezesr, hogy majd ha odaig jutok akkor, hogy is kellene elkezdjem az egesz isnerkedest emg randizast meg parkapcsolati dolgokat.


BobaHWSW
(újonc)

Epp kavezoban ulok. Mondom de fura fel oraja mossak az utat.

Ja nem, csak epp pont olyan szogben all a szel, hogy ordit/suvit a varoson.

Ruhakat kell vasaroljak. Kisebb is lettem (91.7nel vagyok) es kene valami a karacsonyi partyra.

Ceg kiberelt egy valami focistadiont mar megen.


-NoVa-
(őstag)

Switch vonz, de még nem akarom a fiam screentimeját az egekbe lőni, addig is esik az ára, amíg nem veszem meg.
Szintén emiatt felejtős a többi konzol is, most még nincs itt az ideje a nappaliban nagy képernyőn gyilkolászásnak.

Amúgy meg jobb exkluzív játékok terén maximálisan egyetértek, bár elsőre csak a Horizon Zero Dawn, Last of Us, God of War, Uncharted meg Bloodborne jut az eszembe:)


BobaHWSW
(újonc)

Rav4be meg nem tankoltam. 380 kilometer utan meg negyedig van a tank. Kulcsokban elem cserevel sikerrel jartam.

Kocsi szepen megy. Papiron hasonloan eros mint az accord es kevesbe megy jol de nagyon mas karakterisztika es kisebb suly miatt varosban egesz jol megindul. A valtoja nagyon mas.

enpera, ez valami technikai kulonbseg vagy automarka filozofia? Accord valtojaban erezni lehetett ahogy kihuzat egy fokozatot aztan uber gyors de erezheto valtas aztan a kovi. Toyotanal meg mintha nem lenne valtas, marmar fokozatmenteskent mukodik es gyorsitaskor az az erzetem mintha folyamatosan uszna egyik fokozatbol a masikba es semmit nem erezni es szinte nem is hallani a valtasbol.

Mindennapi hasznalatban a toyotat szimpatizalom baltoban, elmeny vezetes kozben az accoedot. Nomeg ott volt pillango valto.

Sport modot meg nem probaltam. Mit valtoztat vajon az csak gaz reakcio meg magasabbra engedett fordulat?


BobaHWSW
(újonc)

Switchez szamolj az arba 2 dolgot. En ugy vettem eszre jatekok dragabbak, ritkabban is vannak akciok. Valamint (szerintem) must have melle egy pro kontroller. Az alap nem rossz meg jo ha haver atjon stb, de hosszutavon jatszani nem eleg pontos es kenyelmes. Xbone elite kontroller eddig az etalon amit pchez hasznalok.

Mas ps4 exkluzicak amik megerhetik: spiderman, shadows of the colossus, days gone , ghost od tshushima, little big planet. Van tobb, de nekem ezek vannak a listan.

Plusz ugy vettem eszre, hogy sima ps4 vs xbone eseteben ps4en ugyan az a jatek cagy szebb vagy gyorsabb. XboneX es ps4pro eseteben aptalaban forditott a helyzet. Nekem ps4 prom van de csak es kizarolag sekiro miatt upgradeltem.

En is agyalok amugy PC vasarlason meg egy 5 meteres HDMI kabel es csomolom. Ugyan ugy kanapebol.

surface, kiemeltem hatha eljutsz eddig Nova. Felraktam adobe fresco trialt. Fuh de kkkkk*rva jo. De rohadjanam meg, ipad pro+procreate megjobn es sokkal olcsobb. Egyik rajzom atdobtam oda es probalgstom, tetszik. De a trial lejarta utan nincs az az isten, hogt havi 10 dollart fizessek erte. Viszont a papiron 2b ceruzaval rajzolas erzetet surfacen eddig messze fresco hozza legjobban. Marmar tenyleg procreate szint. Tegnap fel1ig (AM) rajzoltam mert olyan "izgatott" lettem. :W :DD


Jahno
(őstag)

Én nem is tudom felsorolni, hogy mi van sajátból. C64, Atari 2600, új Atari klón, NES, SNES, Xboxok, Wii-k, pár rom PS2es, ami gyógyulásra vár, Sega MD több is, kézikütyük és klónok, sárgakazis Famicomból meg vagy 4-5 darab, nem sárgakazis klónból is pár, aztán felgyűlt laptopokra hegesztett retró környezet, mame, jó ég tudja...

Sárga kazisok vannak a legdurvább árfekvésben, vagy a TVre köthetős mini klónok:

Csak röhögtem, mert egy normális Xbox kontroller is 10x ennyibe kerül. Ezért van nekem abból is nem normális :DD Bár ezekhez még játékot kell venni, 2 dollárért 200-400 játékos kazetta, sok szar és kevésbé szar klónnal. Néha vannak jó arcok, akik otthoni működőképes izéket felajánlanak a klubhoz, nem szívnak az eladással és többivel, így meg teljesen jól el vagyunk. Egy TV-t már összetörtem, néhány kontrollerrel volt nyűg, de kb. ennyi az amortizáció. Munkaórát már nem merem megtippelni :-/


Jahno
(őstag)

Ha én ilyenekre izgatott leszek, akkor az minimum reggel 4 óráig tart. Tavaszra meg kell terveznem valami gagyi fizetős kupát / sorozatot, oda kellenek ilyesmi cuccok nyereménynek. Azt "kicsit" megnyomkodja az ember és rögtön világosodni kezd.

Tuneres LCD monitorok felhalmozását kicsit túlzásba vittem, de majd év végén szelektálok és készletezek. Szomszéd már be van fenyítve, hogy míg egyszer melóban lógok addig polcrendszer épít a pinyó felszabaduló felébe.

üzenetek